Everton – West Ham ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Everton
Γούντισον Παρκ 02 Μαρτίου 17:00
1 - 3
ΤΕΛ
West Ham
Τότεναμ: Ελπίδα για επιστροφή Σον κόντρα στην Γουέστ Χαμ
Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου είχε στερηθεί την παρουσία του Σον στα τελευταία δύο παιχνίδια της Premier League και κόντρα στην Μπράιτον ήταν αισθητή η έλλειψη της ηγετικής μορφής του στον αγωνιστικό χώρο.
Γουέστ Χαμ: Συνεχίζει να αρνείται την κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει εμπλακεί σε κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό από τον Μάιο του 2024 και θέλησε να επισημάνει την αθωότητά του, μέσω ενός ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Mπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 1-1: «Τσίμπησε» πόντο με Μαυροπάνο δεξί μπακ! (highlights)
Η Μπρέντφορντ πέτυχε το...γνωστό της γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αλλά η Γουέστ Χαμ απάντησε στο β' μέρος, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να παίζει σε θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει.
Λέστερ-Έβερτον 1-1: Πάλι προηγήθηκε, πάλι δεν νίκησε η Έβερτον!
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Έβερτον προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αυτή τη φορά στο "Κινγκ Πάουερ", απέναντι στη Λέστερ σε αναμέτρηση για τη 5η αγωνιστική της Premier League, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν ηττήθηκε.
Έβερτον: Με το… ζόρι βγάζει αποστολή!
Ο προπονητής της Έβερτον, Σον Ντάις, καλείται να αντιμετωπίσει για άλλη μία φορά πάρα πολλά προβλήματα απουσιών ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ το Σάββατο (21/9) για την Premier League.
Τρεις για Ματίπ
Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ Ζοέλ Ματίπ παραμένει ελεύθερος. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Premier League.