Brentford – Sheffield United ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Brentford
Brentford Community Stadium 13 Απριλίου 17:00
2 - 0
ΤΕΛ
Sheffield United
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Το συγκλονιστικό αντίο του Κρις Γουάιλντερ στον Μπάλντοκ (video)
Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Τζορτζ Μπάλντοκ κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές του, αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο έναν από τους αγαπημένους του παίκτες.
Mπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 1-1: «Τσίμπησε» πόντο με Μαυροπάνο δεξί μπακ! (highlights)
Η Μπρέντφορντ πέτυχε το...γνωστό της γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αλλά η Γουέστ Χαμ απάντησε στο β' μέρος, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να παίζει σε θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει.
Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον 3-1: Οι “μέλισσες”… τσίμπησαν τους “άγιους” (highlights)
Ο Μπράιν Μπόμο ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπρέντφορντ στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον, καθώς με τα δύο τέρματα που σημείωσε, οδήγησε τiς "μέλισσες" στη νίκη με 3-1 σε ματς για την τρίτη αγωνιστική της Premier League.
Premier League: Τα χιλιόμετρα την περίοδο της προετοιμασίας και οι λόγοι που επιλέγουν μακρινούς προορισμούς
Με τη νέα σεζόν να ξεκινά την Παρασκευή 16 Αυγούστου στη NOVA , οι ομάδες έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται. Oι σύλλογοι θα εκτοξεύονται σε όλο τον κόσμο εκτός από την Έβερτον που μένει Βρετανία. Ελλάδα ταξιδεύει η Φόρεστ!
Σέφιλντ Γ. 23/24: Είπε… “αντίο” από νωρίς
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποτέλεσε τον πλέον αδύναμο κρίκο της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στην Premier League. Οι «Blades» ανέβηκαν μαζί με την Λούτον και την Μπέρνλι και μαζί με αυτές θα βρεθεί και πάλι στην Championship. Βρέθηκε να αγωνίζεται στην Premier League καθώς τερμάτισε 2η δέκα βαθμού...
Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ 2-4: Και τώρα ελπίζει στη… Σίτι! (highlights)
Η Νιουκάστλ πήρε τη νίκη στο Λονδίνο, επικρατώντας με 4-2 της Μπρέντφορντ στο τελευταίο εφετινό παιχνίδι της για την Premier League, είδε την Τσέλσι να διατηρεί την έκτη θέση στην κατάταξη και πλέον ελπίζει στη… Σίτι για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
HIGHLIGHTS
Μπρέντφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1 - 0: Προβάδισμα με αυτογκόλ! (video)
Μπρέντφορντ - Σέφιλντ 2-0: Ο Ονιέκα σκοράρει στο 93' (video)
Μπρέντφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 2-0 (highlights)