Luton Town – Brentford ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Luton Town
Kenilworth Road 20 Απριλίου 17:00
1 - 5
ΤΕΛ
Brentford
Mπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 1-1: «Τσίμπησε» πόντο με Μαυροπάνο δεξί μπακ! (highlights)
Η Μπρέντφορντ πέτυχε το...γνωστό της γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αλλά η Γουέστ Χαμ απάντησε στο β' μέρος, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να παίζει σε θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει.
Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον 3-1: Οι “μέλισσες”… τσίμπησαν τους “άγιους” (highlights)
Ο Μπράιν Μπόμο ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπρέντφορντ στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον, καθώς με τα δύο τέρματα που σημείωσε, οδήγησε τiς "μέλισσες" στη νίκη με 3-1 σε ματς για την τρίτη αγωνιστική της Premier League.
Premier League: Τα χιλιόμετρα την περίοδο της προετοιμασίας και οι λόγοι που επιλέγουν μακρινούς προορισμούς
Με τη νέα σεζόν να ξεκινά την Παρασκευή 16 Αυγούστου στη NOVA , οι ομάδες έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται. Oι σύλλογοι θα εκτοξεύονται σε όλο τον κόσμο εκτός από την Έβερτον που μένει Βρετανία. Ελλάδα ταξιδεύει η Φόρεστ!
Λούτον 2023-24: MVP ο Κάρλτον Μόρις (video)
Ο Κάρλτον Μόρις έπαιξε σε όλα τα ματς, πήρε το περιβραχιόνιο από τον Λόκιερ και ηγήθηκε με αξιοπρέπεια τη Λούτον σε μια πολύ δύσκολη χρονιά γεμάτη ατυχίες.
Premier League: Η καλύτερη ενδεκάδα εκτός ΤΟΠ 8
Δεν καταλαβαίνω το γιατί μια ομάδα πρέπει να ψωνίζει από το "εξωτερικό" ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημά της μπορεί να βρει παίκτες που θα την βοηθήσουν να βελτιωθεί, να ανέβει επίπεδο και σίγουρα να έχει περισσότερες και ποιοτικές λύσεις στον πάγκο. Πάμε στην εναλλακτική ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ για φέτος με παίκτες από τις ομάδες εκτός πρώτης οκτάδας.
Λούτον – Φούλαμ 2-4: Έπεσε, αλλά όχι άδοξα (highlights)
Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, χρειαζόταν ένα θαύμα για να εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά από τη στιγμή που η Νότιγχαμ καθάρισε νωρίς το παιχνίδι στο Τερφ Μουρ, το ματς στο Κένιλγουορθ Ρόουντ «άνοιξε», καθώς πλέον δεν υπήρχαν σκοπιμότητες. Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις, αλλά το...
Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ 2-4: Και τώρα ελπίζει στη… Σίτι! (highlights)
Η Νιουκάστλ πήρε τη νίκη στο Λονδίνο, επικρατώντας με 4-2 της Μπρέντφορντ στο τελευταίο εφετινό παιχνίδι της για την Premier League, είδε την Τσέλσι να διατηρεί την έκτη θέση στην κατάταξη και πλέον ελπίζει στη… Σίτι για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Γουέστ Χαμ-Λούτον 3-1: Τα «σφυριά» επισημοποίησαν τον υποβιβασμό της Λούτον με ανατροπή (highlights)
Η Γουέστ Χαμ ανέτρεψε το 0-1 του ημιχρόνου και η Λούτον αποχαιρέτησε από απόψε την Premier League. Τζέιμς Γουόρντ-Πράους (54'), Τόμας Σούτσεκ (65') και Τζορτζ Έρθι (76') απάντησαν εις τριπλούν στο γκολ του Άλμπερτ Σάμπι-Λοκόνγκα από το 6ο λεπτό.
HIGHLIGHTS
Λούτον-Μπρέντφορντ 0-2: Δεύτερο γκολ του Βίσα και προβάδισμα νίκης για τους φιλοξενούμενους (video)
Λούτον-Μπρέντφορντ 0-1: Ο Βίσα ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους (video)