Bologna – Hellas Verona ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bologna
Ρενάτο Νταλάρα 23 Φεβρουαρίου 21:45
2 - 0
ΤΕΛ
Hellas Verona
Μπολόνια-Αταλάντα 1-1: Έσωσαν τον βαθμό με Σάμαρτζιτς οι «Μπεργκαμάσκι»
Με γκολ του Σέρβου στο 90' (σ.σ. πέρασε ως αλλαγή στο 45' στην αναγκαστική αλλαγή του Μπρεσιανίνι) η Αταλάντα γλίτωσε τα... χειρότερα παρότι η Μπολόνια έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο από το 50' λόγω κόκκινης του Λουκουμί. Σκόρερ και πάλι ο Κάστρο για τους «Ροσομπλού»
Μόντσα – Μπολόνια 1-2: Ο Λυκογιάννης νίκησε τον Κυριακόπουλο (highlights)
Πρώτη νίκη για την Μπολόνια του Λυκογιάννη στη Serie A, οι φιλοξενουμενοι πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Ουρμπάνσκι (24') και Κάστρο (80'), ενώ για την Μόντσα του Κυριακόπουλου μείωσε ο Τζουριτς (43').
«Όρθια» στις καθυστερήσεις η Φιορεντίνα
Με γκολ του Γκόζενς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Φιορεντίνα απέφυγε την ήττα από τη Μόντσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και πήρε την τρίτη φετινή ισοπαλία στη φετινή Serie A.
«Η Μπολόνια έχει συμφωνήσει με Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός ζητάει παραπάνω»
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είπε όχι στα 25 εκατομμύρια της Μπολόνια αλλά τα ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν πως η ομάδατα έχει βρει σε όλα με τον μάνατζερ του Ιωαννίδη για τις απολαβές και το συμβόλαιο του Έλληνα στράικερ. «Εμπόδιο» μόνο ο Παναθηναϊκός.
Μπολόνια: Ακριβός ο Ιωαννίδης
Η Μπολόνια στρέφει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, καθώς θεωρεί πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ιδιαίτερα ακριβός.