Frosinone – Lecce ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Frosinone
Στάδιο Μπενίτο Στρίπε 03 Μαρτίου 16:00
1 - 1
ΤΕΛ
Lecce
Μίλαν-Λέτσε 3-0: «Ροσονέρι» βγαλμένοι από τα πιο… τρελά όνειρα του Φονσέκα (highlights)
Τρίτη νίκη σε έξι ματς στην Serie A για τη Μίλαν, η οποία έφτασε πάντως τους 11 βαθμούς και «έπιασε» έστω και προσωρινά την πρωτοπόρο Τορίνο (με ματς περισσότερο). Η υπόθεση νίκη «κλείδωσε» σε ένα μαγικό πεντάλεπτο από το 38' έως το 43'.
Λέτσε – Πάρμα 2-2 : Απόδραση στις καθυστερήσεις!
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93', 95) απο τους Αλκμβιστ και Αϊνό η Πάρμα κατάφερε να "σώσει" το βαθμό της ισοπαλίας στο Λέτσε όπου η ομάδα του νότου προηγήθηκε με τους Ντοργκού (32') και Κριστόβιτς (59')
Φροζινόνε – Ουντινέζε 0-1 : Φινάλε θρίλερ με “ταφόπλακα” απ’ την Τοσκάνη! (highlights + vids)
Ως το τελευταίο δευτερόλεπτο έμεινε η αγωνία στο Φροζινόνε όπου η Ουντινέζε νίκησε προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ οι γηπεδουχοι που δεν αξιποίησαν την υπεροχή τους στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, εν τέλει έμειναν με την πίκρα του υποβιβασμού!
Λέτσε – Ουντινέζε 0-2: «Ένεση» σωτηρίας
Η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη. Η σωτηρία θα κριθεί στις δύο τελευταίες στροφές στην Ιταλία.
Λέτσε-Έμπολι 1-0: Τρίποντο παραμονής στο 90′ (highlights)
Ο Νίκολα Σανσόνε ήρθε από τον πάγκο στο 62' και στο 90ο λεπτό σκόραρε για να λύσει το γόρδιο δεσμό σε ένα πολύ κομβικό ματς για την παραμονή στην Serie A. Η Λέτσε με τη νίκη έφτασε τους 32 βαθμούς (στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη), ενώ η Έμπολι έμεινε στους 28 βαθμούς.