ΟΦΗ – Βόλος VIDEOS

ΟΦΗ
Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Γεντί Κουλέ) 20 Απριλίου 18:30
2 - 1
ΤΕΛ
Βόλος
Μπρεσάν: “Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρίσκει τον τρόπο για να κερδίζει” (video)
Ο Ματέους Μπρεσάν σχολίασε στα κανάλια Novasports το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ και ανέλυσε τις σκέψεις του αναφορικά με τη νίκη των Κρητικών στις Σέρρες.
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Δοκάρι ο Νους! (video)
Στο 66΄ο Σενγκέλια προλαβαίνει να κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Νους πιάνει ένα εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση αλλά ο Γκουγκεσασβίλι καταφέρνει να αποκρούσει και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού κρατάει το 2-2!
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Ανώδυνη «γκέλα» του Γκουγκεσασβίλι  (video)
Στο 55’ ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Γκουγκεσασβίλι χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από σέντρα του Νους μέσα στην περιοχή, αλλά ο Σενγκέλια δεν καταφέρνει να βρει δίχτυα σε κενή εστία, στέλνοντας βιαστικά την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-2: Ο Φαρές φέρνει το ματς στα ίσια! (video)
Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανσερραϊκός φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 45΄, μετά την απόκρουση του Χριστογεώργου στο σουτ του Λιάσου, η μπάλα στρώνεται για τον αμαρκάριστο Φαρές ο οποίος μέσα στην περιοχή πλασάρει για το 2-2.
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 0-1: Η καρφωτή κεφαλιά του Μπρεσάν δίνει το προβάδισμα (video)
Στο 8 μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Νους, ο Μπρεσάν μέσα από την καρδιά της περιοχής σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας. Το σκορ είναι 0-1.
Ατρόμητος – Βόλος: Κόκκινη για Μπρόρσον μετά τον έλεγχο του VAR (video)
Ο Μπρόρσον έκανε επικίνδυνο τάκλιν στον Κόσζτα με τον διαιτητή να δείχνει αρχικά κίτρινη κάρτα, ωστόσο μετά τον έλεγχο του video, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου δείχνοντας του την κόκκινη κάρτα.
Ατρόμητος – Βόλος: Πήγε στο VAR για…κόκκινη (video)
Στο 17ο λεπτό ο διαιτητής Σιδηρόπουλος εξέτασε το μαρκάρισμα του Ασενχούν στον Μανσούρ προκειμένου να διαπιστώσει αν θα έπρεπε να δείξει διαφορετικού χρώματος κάρτα. Τελικά παρέμεινε η κίτρινη που έδειξε αρχικά.
HIGHLIGHTS
ΟΦΗ-Βόλος 1-0: Ανοίγει το σκορ για τους Κρητικούς ο Τοράλ (video)
ΟΦΗ-Βόλος 2-0: "Χτυπάει" ξανά ο Τοράλ, με πολύ ωραίο τρόπο (video)
ΟΦΗ-Βόλος 2-1: Μειώνουν οι Βολιώτες με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου (video)