Παναθηναϊκός – Άρης VIDEOS

Παναθηναϊκός
Ολυμπιακό Στάδιο Σπύρος Λούης 27 Οκτωβρίου 20:30
Άρης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Μάντζιος: “Με οδηγό τις νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό” (video)
Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (25/10) στη NOVA για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό (27/10), έδειξε με ποιο σκεπτικό πηγαίνουν οι "κίτρινοι" να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.
Ντέμης: “Ο Τετέ είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού” (video)
Στην παρουσία του Τετέ στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports, ενώ χαρακτήρισε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού από τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη εφετινή μεταγραφή.
Ντέμης για Παναθηναϊκό: “Ρίσκαρε ο Αλόνσο με τις αλλαγές – Αγχωμένος στο δεύτερο ημίχρονο” (video)
Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό μπήκε στο "μικροσκόπιο" της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports και ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε όσα έγιναν στο Ηράκλειο.
Άρης: Τα ισπανικά γκολ (video)
Οι Ισπανοί του Άρη κάνουν τη διαφορά, με τους Λορέν Μορόν και Μάνου Γκαρθία να έχουν ως τώρα εννιά γκολ, οδηγώντας την ομάδα τους στην κορυφή της βαθμολογίας.
Άρης – Athens Kallithea FC: Πέναλτι υπέρ του Χουάνκαρ, το πήρε πίσω το VAR (video)
Ο διαιτητής Τσαγκαράκης στο 44’ έδειξε το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Χουάνκαρ, αλλά το VAR επενέβη και άλλαξε την απόφαση, καθώς ο Ισπανός είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του στην αρχή της φάσης.