Union Berlin – Sporting Braga VIDEOS

Union Berlin
Αν ντερ Άλτεν Φορστερέι 03 Οκτωβρίου 19:45
2 - 3
ΤΕΛ
Sporting Braga
Ουνιόν – Ρεάλ 2-3: Ο Σεμπάγιος “τελείωσε” τους Βερολινέζους (video)
Η ελπίδα πρόκρισης για την Ουνιόν κράτησε μόλις ένα τετράλεπτο, αφού ο Ντάνι Σεμπάγιος στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε το τρίτο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ των Ισπανών.
Ουνιόν – Ρεάλ 1-2: Ανατροπή με δύο γκολ του Χοσέλου (video)
Η ανατροπή για τους "Μερένχες" ήρθε με δύο γκολ του Χοσέλου στο Βερολίνο. Mε κεφαλιά του επιθετικού των Μαδριλένων στο 61ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε σε 1-1 την Ουνιόν, ενώ στο 72ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χοσέλου, η "Βασίλισσα" έκανε το 2-1!
Ουνιόν – Ρεάλ 1-0: Έχασε πέναλτι ο Μόντριτς, σκόραρε ο Φόλαντ στην επόμενη φάση! (video)
Ο τερματοφύλακας της Ουνιόν Βερολίνου κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μόντριτς στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης και στην επόμενη φάση ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στον Φόλαντ, ο οποίος έκανε το 1-0 για τους Γερμανούς!
Ουνιόν – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κέπα σταματά με τρομερή επέμβαση τον Μπέρενς στα 50”! (video)
Με εντυπωσιακό τρόπο ο Κέπα της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του και να... στερήσει το γκολ από τον Μπέρενς της Ουνιόν προτού καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα στο Βερολίνο!
Μπράγκα – Ουνιόν Β. 1-1 (highlights)
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, η Μπράγκα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση 1-1 και εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση στους "16" του Champions League ενόψει του ταξιδιού της στο "Ντιέγκο Μαραντόνα".
Μπράγκα – Ουνιόν Β. 0-1: Ο Γκόζενς με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ στο 42′ (video)
H Ουνιόν εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με τον Ρουσιγιόν να τροφοδοτεί τον Γκόζενς και τον Γερμανό να εκτελεί τον Ματέους με δυνατό σουτ εντός περιοχής για το 0-1 στο 42'.