Στάδιο Χοσε Αλβαλάντε | 17 September 22:00
Sporting CP Sporting CP
ΤΕΛ
2 - 0
Lille Lille
Σλάβια Πράγας – Λιλ 2-1: Ο Ζαφείρης τις εντυπώσεις, οι Γάλλοι την πρόκριση (highlights)
Η Σλάβια Πράγας, με κορυφαίο τον Χρήστο Ζαφείρη (γκολ, 2 δοκάρια) πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για την ανατροπή, όμως ένα γκολ του Ζέγκροβα (77’) έσβησε οριστικά το... όνειρο, με τη Λιλ (2-1) να τσεκάρει – παρά την ήττα – το εισιτήριο για τη League Phase του Champions League.
Δ΄ Όμιλος: Η Τότεναμ άφησε εκτός Ευρώπης τη Μαρσέιγ στο 90+5, ανατροπή και πρόκριση για Άιντραχτ (hls)
Η Τότεναμ στις καθυστερήσεις άφησε εκτός Ευρώπης την Μαρσέιγ, οι Άγγλοι με 2-1 πήραν την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου. Δύο γκολ σε 10 λεπτά ήταν αρκετά για την Άιντραχτ (2-1) η οποία έστειλε την Σπόρτινγκ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Europa League.
Σπόρτινγκ-Μαρσέιγ 0-2: Έστησε γαλλικό «πάρτι» στην Λισαβόνα (hls)
Καθίζηση για την Σπόρτινγκ καθώς μετά το 2/2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων του Champions League, ήρθαν δύο σερί ήττες από τη Μαρσέιγ! Οι δύο κόκκινες κάρτες δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι από το ματς, με τους Μασσαλούς να κερδίζουν καθαρά την ισοβαθμία της 2η θέσης του 4ου ομίλου.
Μαρσέϊγ – Σπόρτιγκ Λισαβόνας 4-1 : Ο Αδά(μ)ν την έριξε στην “κόλαση”! (hls)
Η Μαρσέιγ νίκησε την Σπόρτινγκ για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ των Σάντσες (13'), Αρίτ (16'), Μπαλέρντι (28'), Μπεμπά (84'). Η ομάδα της Λισαβόνας προηγήθηκε με τον Τριγκάο στο 1ο αλλά κατέρρευσε από τα λάθη της!
Άιντραχτ Φρ. – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-3: Χτύπησε στις αντεπιθέσεις (hls)
Παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις και έχοντας πολύ υπομονή στο παιχνίδι της, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέρασε νικηφόρα (0-3) από την έδρα της Άιντραχτ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ
Αυτές οι ομάδες ξέρουν τι πάει να πει πώληση! Η “πρωταθλήτρια” Μπενφίκα, η σταθερή αξία του Άγιαξ, η έκπληξη της Λιλ και ο Ολυμπιακός!
Το novasports.gr σας παρουσιάζει τους "πρωταθλητές" των πωλήσεων στον ποδοσφαιρικό πλανήτη σύμφωνα με τους αριθμούς της τελευταίας δεκαετίας.
Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 0-0: Τυπική διαδικασία (hls)
Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα στο "Etihad Stadium" και τους "Πολίτες να "σφραγίζουν" και τυπικά το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση του Champions League.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.