Czech Republic – Turkey ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Czech Republic
Στάδιο Αμβούργου 26 Ιουνίου 22:00
1 - 2
ΤΕΛ
Turkey
Τα μαθήματα του Euro 2024
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε. Δεν είναι αυτή η είδηση φυσικά. Είδηση θα μπορούσε να είναι το τι μάθαμε από αυτή την διοργάνωση και για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να μιλήσουμε για όσα μας δίδαξε το Euro που ολοκληρώθηκε με την δίκαιη νίκη των Ισπανών.
Ολλανδία-Τουρκία 2-1: Νίκησε με ανατροπή σε έξι λεπτά και παίζει με Αγγλία στα ημιτελικά! (highlights)
H Ολλανδία νίκησε με ανατροπή σε έξι λεπτά 2-1 την εξαιρετική Τουρκία στο Βερολίνο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για να αντιμετωπίσει την Αγγλία στο δρόμο για τον τελικό της διοργάνωσης.
Toυρκία: Με…Ερντογάν κόντρα στην Ολλανδία!
O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στη Γερμανία, το Σάββατο 6 Ιουλίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής Τουρκίας έναντι της Ολλανδίας στο EURO 2024, μετά την ένταση που προκάλεσε Τούρκος ποδοσφαιριστής χαιρετώντας με το σήμα των εθνικιστών Γκρίζων Λύκων.
Γκιουνόκ: «Δεν ξέρω τι να πω!»
Ο Μερτ Γκιουνόκ αδυνατεί να εξηγήσει την εξωπραγματική του επέμβαση, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της Τουρκίας με την Αυστρία.
Αυστρία – Τουρκία 1-2 : Ποδοσφαιρικό “τσιφτετέλι” στη βροχή! (highlights)
Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Πιο πλήρης στις γραμμές της, πιο συγκεντρωμένh στους ρόλους της και σαφώς πιο αποτελεσματική η Τουρκία νίκησε 2-1 την Αυστρία με γκολ του Ντεμιράλ (1', 59') και παρά το γκολ του Γκρέγκοριτς (66') άντεξε στην πίεση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2024 όπου την περιμένει η Ολλανδία στο Βερολίνο