Πορνοστάρ και ΜΜΑer η Orion Star

Είναι πορνοστάρ αλλά και ΜΜΑer, της αρέσουν οι Goth τύποι, το Brazilian Jiu Jitsu κι έπαιξε τον πρώτο της επαγγελματικό αγώνα.

Είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, με ιδιαίτερο παρουσιαστικό και με την ίδια να δηλώνει πως ανήκει στην Goth κοινότητα. Η πορνοστάρ Rebbeca Bryggman ή Orion Star όπως είναι το καλλιτεχνικό της, είναι γεννημένη την 1 Φεβρουαρίου του 1994, είναι 25 ετών και πέρα από τις ερωτικές ταινίες, έχει πάρει μέρος ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις κι επιδείξεις μόδας.

Το χόμπι της όμως απέχει αρκετά από τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, καθώς λατρεύει τις μαχητικές τέχνες και κυρίως το brazilian jiu jitsu. 
Η Rebbeca έχει αρκετά γυμνασμένο κορμί, αρκετές ώρες προπόνησης και δύο αγώνες σε ερασιτεχνικό επίπεδο στο MMA και μάλιστα είχε επικρατήσει και στους δύο. Προσφάτως όμως, αποφάσισε να μεταπηδήσει στο επαγγελματικό ΜΜΑ και να δοκιμάσει την τύχη της σε κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς άλλο το ερασιτεχνικό κι άλλο το επαγγελματικό ΜΜΑ. 

Αντίπαλός της η Elise Reed η οποία δεν της… χαρίστηκε και μετά από περίπου πέντε λεπτά ο διαιτητής τελείωσε τον αγώνα ύστερα από ένα ντεμαράζ χτυπημάτων στα οποία η Rebbeca Bryggman αδυνατούσε να αποκρούσει. 

Το σίγουρο είναι πως η πορνοστάρ δεν θα το βάλει κάτω και θα βρεθεί και πάλι στο “κλουβί” για τον επόμενο ΜΜΑ αγώνα της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.