Αποχωρούν οι Γκατούζο και Λεονάρντο

Τη λύση της συνεργασίας της με τους Τζενάρο Γκατούζο και Λεονάρντο αναμένεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες η διοίκηση της Μίλαν, μετά την αποτυχία να εξασφαλίσει η ιταλική ομάδα τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν.

Τη λύση της συνεργασίας της με τους Τζενάρο Γκατούζο και Λεονάρντο αναμένεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες η διοίκηση της Μίλαν, μετά την αποτυχία να εξασφαλίσει η ιταλική ομάδα τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές των “ροσονέρι” αναμένεται να ενημερωθούν από τη διοίκηση για την απόφασή της.

Την ενημέρωση αναμένεται να κάνει ο εκτελεστικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ θα εισπράξει το 10% του συμβολαίου που είχε έως το 2021 και αποχωρεί από τον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας με απολογισμό 40 νίκες, 22 ισοπαλίες και 20 ήττες. Ο Βραζιλιάνος από την πλευρά του ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να φανεί ποιοι είναι οι εκλεκτοί της ομάδας του Μιλάνου, τόσο για τη θέση του νέου προπονητή, όσο και για αυτή του νέου τεχνικού διευθυντή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.