Match Center
video
Στην τελική ευθεία για το 6ο No Finish Line (vid)
Το 6ο No Finish Line Athens επιστρέφει το 2022 με χώρο διεξαγωγής την «Αγορά του Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ. Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, διεξάγεται από 25 Μαΐου έως 29 Μαΐου 2022
video
6ος Lycabettus Run (video)
Ο 6ος Lycabetus Run πέρασε στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία. Χιλιάδες δρομείς πήραν μέρος στον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε με την χορηγία της NOVA και με την συμμετοχή της NOVASPORTS Running Team.
video
Kallithea night Run (video)
Στην Καλλιθέα η νύχτα έγινε μέρα, καθώς χιλιάδες δρομείς έτρεξαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα τοπικών φορέων και αθλητικών συλλόγων της περιοχής με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα.
video
Η αποθέωση του δρομικού κινήματος στη λίμνη των Ιωαννίνων (video)
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 13ος γύρος της λίμνης των Ιωαννίνων, μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις για την περιοχή και εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα.
video
Η βράβευση της Novasports Running Team (video)
Η δρομική ομάδα της NOVA συνεχώς μεγαλώνει και κάνει πιο δυνατό το μήνυμα για έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Η βράβευση των μελών της ομάδας είναι απλά το επιστέγασμα μιας υπέροχης προσπάθειας.
video
Βραδιά τιμής των φορέων του διεθνή μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» (video)
Με τη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, το 14ο διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» να πλησιάζει, οι διοργανωτές τίμησαν κι ευχαρίστησαν τους συντελεστές, τους φορείς και τους εθελοντές, που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή ώστε να στεφθεί με επιτυχία ο περσινός αγώνας σε μια σεμνή γιορτή που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.