Όσα δεν γνωρίζετε για τη “μαύρη τρύπα”

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη, ύστερα από την πρόσφατη ανακάλυψη διακεκριμένων επιστημόνων που κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν το διάστημα φωτογραφίζοντας την περιβόητη "μαύρη τρύπα".

Μπαρμπαδάκια καλημέρα

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη, ύστερα από την πρόσφατη ανακάλυψη διακεκριμένων επιστημόνων που κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν το διάστημα φωτογραφίζοντας την περιβόητη “μαύρη τρύπα”.

Πρόκειται για την σπουδαιότερη ανακάλυψη των τελευταίων χρόνων, καθώς η τεραστίων διαστάσεων τρύπα, ή black hole, (σύμφωνα με τους ξενόγλωσσους) έχει τη δυνατότητα να ρουφάει με απίστευτη ταχύτητα ότι κινείται γύρο από αυτή.

Από σκουπιδοτενεκέδες κατσαρόλες και σκόνη, μέχρι αυτοκίνητα, πλανήτες, και κομήτες.

Λειτουργεί όπως ο απορροφητήρας της κουζίνας, ή μάλλον σαν μια τεράστια ηλεκτρική σκούπα και βρίσκεται 50.000.000 έτη φωτός μακριά από τη Γη, (ούτε ένα τσιγάρο δρόμος, που έλεγαν και οι πιο παλιοί).

Η συγκεκριμένη ανακάλυψη ρίχνει άπλετο φως στα μυστήρια του σύμπαντος και όπως ήταν λογικό προκάλεσε το ενδιαφέρον του Καθηγητή, ο οποίος νωρίς το πρωί συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο μέγαρο της οδού Αχαρνών.

Σε αυτή συμμετείχαν οι πλέον ειδικοί, όπως δηλαδή συμβαίνει και στα πάνελ των γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών, με πρώτο και καλύτερο τον Σκηπίωνα Δολοματίδη.

Πρόκειται για τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα του φαινομένου, καθώς, πριν από λίγα χρόνια είδε με γυμνό μάτι την “μαύρη τρύπα” εξερχόμενος από μπουζουκτσίδικο της εθνικής οδού στις 4, 00 τα ξημερώματα.
Ενημέρωσε τότε με κάθε λεπτομέρεια τις αρχές, αλλά δυστυχώς τα όργανα της τάξης τον συνέλαβαν με αιτιολογία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο συγκεκριμένος τύπος ξύπνησε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά το κακό για την επιστήμη είχε συμβεί, καθώς οι έρευνες για την “μαύρη τρύπα”, καθυστέρησαν δραματικά, (θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει από τότε).
Στη σύσκεψη συμμετείχε ακόμη ο Περικλής Ανάρμοστος, ανώτερος υπάλληλος του υπουργείου οικονομίας, (εδώ και είκοσι χρόνια γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει “μαύρη τρύπα” στα οικονομικά), αλλά και η διάσημη αστρολόγος – μελλοντολόγος Πολυξένη Φαρφάρα – Καναπέ.
Η τελευταία μάλιστα εξέφρασε φόβους ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο μπορεί να αλλάξει τους αστρολογικούς όρους : 

“Αν απορροφηθούν από τη μαύρη τρύπα ο Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής, θα καταρρεύσει το σύστημα υπολογισμού των αστρολογικών προβλέψεων “, τόνισε μεταξύ άλλων και η μεγάλη κυρίας της παγκόσμιας αστρολογίας και συμπλήρωσε : ” Μακάρι να βγω ψεύτρα, αλλά κάτι μου βρωμάει σε αυτή την ιστορία”.

Τη συζήτηση παρακολουθούσε και ο Φώτης, ο σεκιούριτι του κτηρίου ο οποίος δεν είπε απολύτως τίποτα.

Τελευταίος μίλησε ο Καθηγητής, που όταν ανέβηκε στο βήμα έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση : ” Όλα αυτά που διαβάζουμε κρύβουν ένα μυστήριο, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Άλλωστε έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε, αφού αυτό το Σαββατοκύριακο παίζει μπάλα όλη η Ευρώπη.

Εγώ ήδη έχω ετοιμάσει τις τελικές προτάσεις”.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ : OVER 3, 5
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ : 2 – 3 ΓΚΟΛ
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ : Χ2 

3ΑΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ : OVER
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ : OVER
ΟΥΕΣΚΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : 2 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.