Αμφίρροποι αγώνες για το champions league

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο μέγαρο της οδού Αχαρνών η καθιερωμένη σύσκεψη στελεχών της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή, σε εορταστικό κλίμα όπως ήταν φυσικό, λόγω των ημερών.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο μέγαρο της οδού Αχαρνών η καθιερωμένη σύσκεψη στελεχών της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή, σε εορταστικό κλίμα όπως ήταν φυσικό, λόγω των ημερών.

Σε αυτή συμμετείχαν άνθρωποι των γραμμάτων της τέχνης, του πολιτισμού και της οικολογίας, οι οποίοι προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν τους δυο αγώνες του champions league, (σημερινός και αυριανός) που όπως είναι λογικό τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Στη συνεδρίαση έγινε ανάλυση των συγκεκριμένων παιχνιδιών με αξονικό τομογράφο νοσοκομείου, από τον Γάλλο γαστρεντερολόγο Μορίς Λουί Τρεσόν, ενώ για πρώτη φορά ζητήθηκε η γνώμη της διάσημης αστρολόγου – μελλοντολόγου Αντιγόνης Γιουρούση – Κλαπάρα, η οποία με τη χρήση μαγικής σφαίρας προσπάθησε να οραματιστεί τους αγώνες, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς μέσα σε αυτή διέκρινε κοκορέτσι, αρνί στο φούρνο και μια μερίδα τζατζίκι.

Όπως ήταν λογικό, η αναφορά στις συγκεκριμένες λιχουδιές άνοιξε την όρεξη όλων και λίγο πριν από τις 12,00 έγιναν οι πρώτες παραγγελίες από την παρακείμενη καντίνα του Μπαρμπαμήτσου, που εκείνη την ώρα έψηνε, γουρουνοπούλα και σπληνάντερο.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με δημοτικά τραγούδια, χορούς και άφθονο κρασί, στο αμφιθέατρο του μεγάρου. 
Εκεί κάτω από τους ήχους νταουλιού, κλαρίνου, άρπας και συνθεσάιζερ, ο Προφέσορ, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε την “Ιτιά” και τον “αετό που καθότανε”, με την ελπίδα ότι θα του κάτσουν και οι προβλέψεις.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΑΓΙΑΞ  – ΤΟΤΕΝΑΜ : 2 – 3 ΓΚΟΛ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ : 2 – 3 ΓΚΟΛ

ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΑΓΙΑΞ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ – 1 ΤΕΛΙΚΟ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ : 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ – 1 ΤΕΛΙΚΟ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.