Match Center
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Στην Ημερίδα Μαθητικού Πρωταθλήματος Μπότσια ο Λ. Αυγενάκης
Στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας στο Περιστέρι, όπου ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας διοργάνωσαν Ημερίδα Μαθητικού Πρωταθλήματος Μπότσια, βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Ο πόλεμος ισχυρό κίνητρο για τους Ουκρανούς αθλητές…»
Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής ομάδας της Ουκρανίας, Βαλερί Σούσκεβιτς, με δηλώσεις του τόνισε ότι ο πόλεμος δίνει κίνητρο στους αθλητές της Ουκρανίας.
Εκδήλωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (8/3) με τίτλο «Με Γυναικείο Αποτύπωμα» υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου
Η εκδήλωση που διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Tρεις νέες παιδικές χαρές με προσβασιμότητα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) Γιώργος Καπελλάκης παραβρέθηκε στα εγκαίνια δύο πλήρως εξοπλισμένων παιδικών χαρών, στους Δήμους Ασπροπύργου, και Ελευσίνας.
Ο ρόλος της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, στην αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) Γιώργος Καπελλάκης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με θέμα: «Ο ρόλος της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, στην αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων».
Ημέρα γνωριμίας με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα
Τη Δευτέρα 13/12/2021 η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) σε συνεργασία με την Παραολυμπιακή Επιτροπή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, θα διοργανώσουν στις 11.00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, «Ημέρα γνωριμίας με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα».
«Έκλεψε» την παράσταση το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, η οποία έκλεισε με ρεσιτάλ βιολιού από τον διεθνούς δραστηριότητας βιολονίστα, κ. Ζήσιμο Σουλκούκη, πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Άλσος Αιγάλεω, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο, το πρώτο μετά από υποχρεωτικό... διάλειμμα 2.5 ετών λόγω υγειονομικής κρίσης.
Η 20η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς
Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC) πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την έδρα της στη Γερμανία στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή 168 χωρών και διεθνών ομοσπονδιών και οργανισμών αθλητισμού ων ατόμων με αναπηρία.
Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Η εκδήλωση «Παραολυμπιακό Πανόραμα»
H Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργάνωσε μαζί με την ΕΑΟΜ ΑμεΑ και την ΟΣΕΚΑ την εκδήλωση «Παραολυμπιακό Πανόραμα» την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Μοναστηρακίου.
Στις 11/12 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, διοργανώνει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, στην Πανεπιστημιούπολη Άλσος Αιγάλεω, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο.
Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Συνάντηση με Χατζηδάκη
Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστο Καλούδη ο οποίος συνόδευε τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.