Πέμπτος ο Τριανταφύλλου στη σπάθη του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Η απώλεια του μεταλλίου μπορεί να... στοίχισε στον Πάνο Τριανταφύλλου, όμως η 5η θέση στο αγώνισμα της σπάθης κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο, τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του «εισιτηρίου» για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η απώλεια του μεταλλίου μπορεί να… στοίχισε στον Πάνο Τριανταφύλλου, όμως η 5η θέση στο αγώνισμα της σπάθης κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο, τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του «εισιτηρίου» για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, σημείωσε την σημαντικότερη -έως τώρα- διάκριση για τα ελληνικά σπαθιά στη διοργάνωση που φιλοξενείται στην πόλη Τσεονγκού της Νοτίου Κορέας, αφού βρέθηκε στο… κατώφλι των μεταλλίων, το οποίο χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Τριανταφύλλου στη φάση των ομίλων σημείωσε έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ πέρασε bye από τους 32 στους 16. Εκεί επικράτησε 15-8 του Κινέζου Γιε Ζανγκ, όμως έμεινε εκτός ημιτελικών μετά την ήττα με 15-13 από τον Πολωνό Άντριαν Κάστρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.