Στις θέσεις 5-6 της κατηγορίας U11 ο Μαρκουλάκης στο Youth Contender της Σλοβενίας

Στις απολύτως τιμητικές θέσεις 5-6 της κατηγορίας αθλητών έως 11 ετών ολοκλήρωσε σήμερα 29/08 ο Θεοφάνης Μαρκουλάκης την πετυχημένη πορεία του στο World Table Tennis Youth Contender της Σλοβενίας.

Μετά την πρόκριση στο ταμπλό ο Χανιώτης πρωταθλητής τα έδωσε όλα για νέο βήμα στα προημιτελικά ώσπου αποκλείστηκε με 3-0 σετ από τον Μίλαν Βούτσετιτς από το Μαυροβούνιο.  Στο Sport Centre του Ότοτσεκ αγωνίστηκαν δύο ακόμα ταλαντούχοι αθλητές από την πόλη της Κρήτης, ο 13χρονος Στέφανος Μαυροματάκης και ο 14χρονος Νίκος Αγγελίδης, τσέκαραν την αγωνιστική τους κατάσταση το προηγούμενο διήμερο και όλη μαζί η αποστολή, με επικεφαλής τον προπονητή του ΟΑ Χανίων Μιχάλη Αγγελίδη, μεταβαίνει αύριο 30/08 στο Βαραζντίν για νέα τεστ στο WTT Youth Contender της Κροατίας. Επίσης σήμερα Πέμπτη άρχισε στο Μουσκάτ το WTT Feeder του Ομάν, όπου μπαίνει από αύριο και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου αγωνιζόμενη σε απλό και διπλό γυναικών.  

O Μαρκουλάκης είχε προκριθεί στα νοκ άουτ ύστερα από τη 2η θέση, που είχε κατακτήσει στο 1ο γκρουπ. Συγκέντρωσε 6 βαθμούς με 2 νίκες και 2 ήττες και πέρασε στο ταμπλό ευνοημένος από τριπλή ισοβαθμία. Άρχισε την πορεία του ως νούμερο 12 του τουρνουά σε αυτή την κατηγορία και στα προημιτελικά κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει το 4ο φαβορί, τον Μίλαν Βούτσετιτς.

Μπήκε στο τραπέζι με σκοπό να πιέσει από την αρχή και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, απλά δεν είχε τη σταθερότητα που θα ήθελε. Ο μικρός από το Μαυροβούνιο, που ήταν αήττητος στη φάση των γκρουπ, πέρασε τα χτυπήματά του κι έτσι ήρθε ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά. Η εξέλιξη 6-11, 5-11 και 2-11. Να προστεθεί ότι αργότερα ο Βούτσετιτς προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας όπου γνώρισε την ήττα από το 1ο φαβορί (τον Αυστριακό Φέγκερλ).

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΜΑΝ

Στο  WTT Feeder του Ομάν οι αγώνες άρχισαν το απόγευμα με το απλό ανδρών, όπου υπήρχε ένας προκριματικός γύρος. Οι γυναίκες παίρνουν σειρά την Παρασκευή και τόσο το απλό όσο και το διπλό τους έχουν ένα ταμπλό.

Η Παπαδημητρίου (νούμερο 433 στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη βδομάδα) κληρώθηκε για τον γύρο των «32» με την Ινδή Ρανταπρίγια Γκοέλ (Νο 520). Αν επικρατήσει θα συναντήσει στη 16άδα τη νικήτρια από το ματς Γιανγκ Γι Γουν (Κίνα) – Σουοχάν Μεν (Ολλανδία).

Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών θ’ αγωνιστεί και στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια τη Σβάστικα Γκος από την Ινδία. Το ταμπλό είναι των «16» και στον 1ο γύρο κληρώθηκαν με τις Ινδές Ανούσα Κουτουμπάλε/Ρανταπρίγια Γκοέλ. Η Παπαδημητρίου έχει το ματς του απλού στις 11:20 ώρα Ελλάδας στο τραπέζι 2, το ματς του διπλού στις 16:05 στο τραπέζι 4 και το κανάλι της WTT στο youtube έχει ζωντανές μεταδόσεις απ΄όλα τα τραπέζια (τα λινκ στη διεύθυνση https://www.youtube.com/@WTTGlobal/streams).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.