Λέστερ – Τότεναμ 1-1: O Βάρντι επέστρεψε (highlights)

Η Λέστερ επέστρεψε. Ο Τζέιμι Βάρντι επέστρεψε. Με γκολ του 37χρονου φορ η Λέστερ πήρε την ισοπαλία 1-1 από την Τότεναμ η οποία πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Σοβαρός τραυματισμός του Μπετανκούρ.

Η Τότεναμ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Λέστερ αλλά σκόραρε μόνο μια φορά με τον Πέδρο Πόρο και μάλιστα, με κεφαλιά (29′) μετά την σέντρα του Μάντισον.

Οι παίκτες του Ποστέκογλου είχαν κι άλλες καλές στιγμές με κορυφαία την διπλή ευκαιρία με Μπετανκούρ και Τζόνσον (6′) ενώ η Λεστερ τελειωσε το πρώτο ημίχρονο με μια τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με άλλες δύο καλές στιγμές της Τότεναμ αλλά τόσο ο Σολάνκι (54′) όσο και ο Μπετανκούρ (55′) έστειλαν την μπάλα πάνω στον Χερμάνσεν.

Και επειδή η μπάλα τιμωρεί… και στο γήπεδο ήταν και ο Βάρντι που σπάνια συγχωρεί. Στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ο ιστορικός σκόρερ της Λέστερ ισοφάρισε (57′) και λίγο έλειψε να γυρίσει και το ματς αλλά ο Βικάριο τον νίκησε σε τετ-α-τετ (70′).

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπετανκούρ, μετά από χτύπημα στο πρόσωπο, σταμάτησε τον καλό ρυθμό του αγώνα. Διεκόπη το ματς για ένα δεκάλεπτο περίπου και ο παίκτης αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Όταν άρχισε ξανά το παιχνίδι οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Λέστερ: Χερμάνσεν – Τζάστιν, Βεστεργκαρντ, Φας, Κρίστιανσεν – Φατάγου, Εντιντί, Γουίνκς, ΝτεΚόρντοβα-Ριντ (90′ ΜακΑτίρ) – Μπουονανότε (79′ Σουμαρέ) – Βάρντι (79′ Μαβιντίντι)

Τότεναμ: Βικάριο – Πόρο (90+1 Σπενς), Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντόγκι – Σαρ (78′ Μπέργκβαλ), Μπετανκούρ (78′ Γκρέι) – Τζόνσον (78′ Βέρνερ), Μάντισον (78′ Κουλουσέβσκι), Σον (90+1 Ριτσάρλισον) – Σολάνκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.