Έβερτον – Μπόρνμουθ 2-3: Απίστευτη ανατροπή από 2-0! (highlights)

Η Μπόρνμουθ, ανύπαρκτη για 80' στο «Γκούντισον Παρκ», πέτυχε τρία γκολ από το 87' και μετά, για να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν!

Η Έβερτον, μπήκε στο ματς προερχόμενη από δύο σερί ήττες και χωρίς νίκη πρωταθλήματος τον Αύγουστο, από το 2021.

Όλα αυτά, έδειχναν να αποτελούν παρελθόν, καθώς η ομάδα του Σον Ντάιτς, για 80′ κυριάρχησε απόλυτα. Στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί να είχε μόνο μία καλή ευκαιρία, με τον Εντιάι, αλλά δεν απειλήθηκε καθόλου από μία Μπόρνμουθ, που έδειχνε να έχει πρόβλημα μπροστά στη μετά – Σολάνκι εποχή.

Οι γηπεδούχοι, ήταν ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο και στο 50ό λεπτό προηγήθηκαν, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Κάλβερτ Λούιν κατέβασε για τον στόπερ Κιν, που εκτέλεσε από κοντά.

Επτά λεπτά αργότερα, ο ΜακΝιλ, με κάθετη μπαλιά, έβγαλε τετ-α-τετ τον Κάλβερτ Λούιν, που έγραψε το 2-0.

Η Έβερτον, θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, την ώρα που η Μπόρνμουθ, έφτασε στο 80′ για να κάνει την πρώτη της εύστοχη τελική.

Οι γηπεδούχοι, πίστεψαν ότι είχαν εξασφαλίσει την πρώτη νίκη, αλλά τα «κεράσια» είχαν διαφορετική άποψη. Οι επιθετικές αλλαγές του Ιραόλα, Σινιστέρα και Ουατάρα, παρέλυσαν την άμυνα της Έβερτον, που δέχτηκε τρία γκολ από τη μικρή περιοχή, μέσα σε επτά λεπτά!

Αρχικά, στο 87′, ο Ουατάρα έκανε το παράλληλο γύρισμα από αριστερά και ο Σεμένιο, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, για να μειώσει σε 2-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σινιστέρα σέντραρε και ο αφύλακτος Κουκ, ισοφάρισε με το κεφάλι, με το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Πίκφορντ, έσωσε με τριπλή επέμβαση στις καθυστερήσεις, αλλά στο 90+4′ δεν είχε κανένα περιθώριο, όταν ο Κλάιφερτ, σέντραρε από αριστερά και ο Σινιστέρα, από πολύ κοντά με το κεφάλι, ολοκλήρωσε την απίθανη ανατροπή!

Η Έβερτον, που δεν κατάλαβε καν πώς έχασε αυτό το ματς, πάει στη διακοπή άποντη, με δέκα τέρματα παθητικό, την ώρα που τα «κεράσια», έχουν πέντε πόντους μετά από τρεις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη…

Έβερτον (Ντάιτς): Πίκφορντ – Κόουλμαν, Ταρκόφσκι, Κιν, Μικολένκο – Ιρογκμπούναμ, Γκέι – Χάρισον, Εντιάι (83′ Ντουκουρέ), ΜακΝιλ – Κάλβερτ – Λούιν (88′ Μπέτο).
Μπόρνμουθ (Ιραόλα): Κέπα – Αραούχο (77′ Σμιθ), Ζαμπάρνι, Σενέσι (77′ Χάουσεν), Κέρκεζ (66′ Σινιστέρα) – Κουκ, Κρίστι (66′ Ουατάρα) – Σεμένιο, Κλάιφερτ, Ταβερνίερ – Εβανίλσον (65′ Σκοτ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.