Με δύο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και άμυνα "γρανίτη" η Σταντάρ Λιέγης νίκησε και προσπέρασε στη βαθμολογία τη Σαρλερουά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σταντάρ Λιέγης, καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (8 γκολ), δεν κινδύνευσε καθόλου από την Σαρλερουά και με την πάροδο του χρόνου κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Κατάφερε έτσι να πετύχει δύο γκολ κι ενώ μετά από δέκα ματς είχε πετύχει μόλις 5 έχοντας την χειρότερη επίθεση στο πρωταθλήμα.

Το 1-0 έκανε ο Αγένσα από βολέ του Κονέ και ολιγωρία των αμυντικών της Σαρλερουά στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, από ένα κόρνερ ο Ζεκίρι πήρε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο όπου περίμενε ο Σούταλο για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σταντάρ Λιέγης βασίστηκε και πάλι στην εξαιρετική της ανασταλτική λειτουργία και κράτησε εύκολα αυτό το 2-0 ως τις καθυστερήσεις. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ αλλά στο 81′ ο Κονέ απέκρουσε το πέναλτι του Αγένσα.

Ο Μπενζά με φάουλ μείωσε στο 95′ κάνοντας το 2-1 και βάζοντας αγωνία στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου τίποτα δεν άλλαξε. Σπουδαία νίκη για την Σταντάρ Λιέγης που προσπέρασε την Σαρλερουά επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.