Το ντεμπούτο του Λίνεν (video)

Δείτε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του φιλικού αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ (1-3). Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της Ένωσης.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 (6′ Κουτρουμπής, 61΄Παυλής, 87′ Κουρέλλας – 9′ Χανιώτης) το Αιγάλεω σε φιλική αναμέτρηση στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” με τον Έβαντ Λίνεν να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της.

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν άλλαξε διάταξη. Ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα να δείξουν κάποια πράγματα.

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό και μετά από φάουλ του Λαγού, ο Κουτρουμπής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μόλις 3 λεπτά αργότερα, πάλι από λάθος στην άμυνα, μετά από γύρισμα του Φέτση στον Κωνσταντόπουλο, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πήγε να κάνει ντρίμπλα, έχασε τη μπάλα και εύκολα ο Χανιώτης έκανε το 1-1.


Από εκεί και πέρα είδαμε ένα σκληρό παιχνίδι, με αρκετές διακοπές. Η ΑΕΚ έδειχνε μία κινητικότητα μπροστά, έχοντας καλύτερο παίκτη της τον Λαγό, ο οποίος τόσο με τα στημένα, όσο και με τις κινήσεις του από τα αριστερά δημιουργούσε κινδύνους στην άμυνα του Αιγάλεω.


Στην επανάληψη η ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά. Από το 60′ και έπειτα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα. Το γκολ του Παυλή στο 61′ έδωσε στην ομάδα, ψυχολογική ανάταση, ήρθαν και οι μαζικές αλλαγές του Λίνεν στο 64′ δίνοντας φρεσκάδα, με την Ένωση να ελέγχει το ματς και να φτάνει άνετα στο τελικό 1-3 με τον Κουρέλλα δύο λεπτά πριν το τέλος. 
 
Ο Γερμανός έφυγε από το γήπεδο με το μπλοκάκι του γεμάτο σημαντικές σημειώσεις, που θα του φανούν χρήσιμες, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Η εξέλιξη του αγώνα:

90′ Τέλος της αναμέτρησης

87′ ΓΚΟΛ 1-3
Ο Βλάχος μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή με όμορφη προσωπική ενέργεια, γύρισε τη μπάλα στον Κουρέλλα, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-3 για την Ένωση

83′ Νέα φάση για την ΑΕΚ. Ο Κουρέλλας βγάζει κάθετη πάσα στον Φουρτάδο, ο φορ της ΑΕΚ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα, με τον αμυντικό να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή


81′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Προσωπική ενέργεια του Φουρτάδο που μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ που έκανε από πλάγια θέση, μπόκαρε ο Κουρεπίνης.

70′ Αλλαγές για το Αιγάλεω. Βγήκαν οι Δουκάκης, Χανιώτης και Βουτυράς, στις θέσεις τους οι: Αρχολέκας, Στριμμένος και Τσιάνος

64′ Πολλές δοκιμές από τον Λίνεν. Επτά μαζεμένες αλλαγές για την ΑΕΚ. Βγάζει όλη την ομάδα εκτός από τους Αραμπατζή, Κατίδη, Β. Βλάχο και Ρίκκα. Στη βασική ενδεκάδα οι Μπουγαϊδης, Τσούπρος, Κοτσαρίδης, Τσουκαλάς, Γκερέιρο, Κουρέλλας και Φουρτάδο, με το σύστημα πάντα σε διάταξη 4-2-3-1.

61′ ΓΚΟΛ 1-2
Ο Αρκούδας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Παυλής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 της ΑΕΚ.

58′ Ευκαιρία για το Αιγάλεω, λάθος του Φέτση, ο Βουτυράς πήρε τη μπάλα έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά ο Αραμπατζής μπλόκαρε τη μπάλα

46′ Αλλαγή και για το Αιγάλεω. Στη θέση του Βασιλάρη μπήκε ο Πολυκρέτης

46′ Αλλαγές για την ΑΕΚ. Στις θέσεις των Κορδέρο και Τσίτα, μπήκαν οι Ρίκκα και Κατίδης.

46′ Έναρξη 2ου ημιχρόνου

45′ Τέλος του ημιχρόνου

37′ Κεφαλιά του Κουτρουμπή, η μπάλα έφυγε άουτ

33′ Ευκαιρία για το Αιγάλεω, ο Κωνσταντόπουλος σταματάει και πάλι τον Χανιώτη σε τετ α τετ

24′ Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ, ο Βλάχος αντί του Γιάγκο

9′ ΓΚΟΛ 1-1
Μετά από γύρισμα του Φέτση, ο Κωνσταντόπουλος πήγε να… ντριπλάρει τον Βουτυρά, ο οποίος του έκλεψε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει


6′ ΓΚΟΛ 0-1
Ο Λαγός εκτέλεσε φάουλ και ο Κουτρουμπής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ένωση


– Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε την ΑΕΚ ο Λίνεν. Στην εστία είναι ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Φέτσης, Γιάγκο, Κουτρουμπής και Κοντοές. Αγκιρίμπα και Κορδέρο είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, δεξί χαφ ο Αρκούδας, αριστερό ο Λαγός και στην επίθεση ο Τσίτας με τον Παυλή

2′ Ευκαιρία για το Αιγάλεω, με τον Κωνσταντόπουλο να σταματάει τον Χανιώτη σε τετ α τετ

1′ Έναρξη της αναμέτρησης

– Περίπου 150 φίλαθλοι βρίσκονται στις εξέδρες, αν και το Αιγάλεω δεν έχει βγάλει εισιτήρια για το παιχνίδι

– Σε άθλια κατάσταση ο χλοοτάπητας, με το μεγαλύτερο μέρος του να είναι καμμένο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.