ΠΑΟΚ: Υποδέχεται αύριο το Νινούα

Ο διεθνής Γεωργιανός μέσος, Νίκα Νινούα, καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και να ενταχθεί στην προετοιμασία

Το Νίκα Νινούα αναμένει αύριο (13/8) ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής Γεωργιανός μέσος είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 2:30 μ.μ. στην πόλη, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Ο παίκτης, θυμίζουμε, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντιναμό Τιφλίδας μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι οι “ασπρόμαυροι” τον αποκτούν με μεταγραφή. Είναι μια κίνηση που αφορά στο παρόν, καθώς ποντάρουν ότι μπορεί να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και να λογίζεται στις βασικές επιλογές, αλλά με μελλοντική προοπτική, λόγω της νεαρής του ηλικίας (είναι 21 ετών).

Εφόσον όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Νινούα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέσα στο επόμενο διήμερο θα ενσωματωθεί με την ομάδα, ξεκινώντας προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Άμπελ Φερέιρα. Μάλιστα, αναλόγως της κατάστασης στην οποία θα φανεί ότι είναι, δεν αποκλείεται να πάρει μέρος και σε κάποιο από τα φιλικά των επόμενων ημερών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.