Νέναντ Κρστιτσιτς και Γεβγέν Σάκχοφ την περασμένη Κυριακή έπαιξαν μαζί για έκτη φορά δείχνοντας ότι η δουλειά που κάνουν στη μεσαία γραμμή είναι πολύτιμη για την ΑΕΚ. 

Νέναντ Κρστιτσιτς και Γεβγέν Σάκχοφ την περασμένη Κυριακή έπαιξαν μαζί για έκτη φορά δείχνοντας ότι η δουλειά που κάνουν στη μεσαία γραμμή είναι πολύτιμη για την ΑΕΚ

Ο Σέρβος μέσος και Ουκρανός χαφ είναι δύο ποδοσφαιριστές που παιχνίδι με παιχνίδι συνεργάζονται καλύτερα, καθώς αποκτούν χημεία μεταξύ τους. Από το ματς με τη Λαμία μέχρι και την Κυριακή στα Γιάννινα οι δυο μέσοι έχουν συνυπάρξει σε έξι παιχνίδια, εκ των οποίων στα πέντε ήταν στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Κρστιτσιτς μπήκε στο 15′ του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Κρστιτσιτς και Σάκχοφ δεν έχουν να επιδείξουν μόνο τα χιλιόμετρα που “καταπίνουν” σε κάθε ματς, αλλά τη συνολική δουλειά που κάνουν μέσα στο γήπεδο. 

Αριθμοί που ξεχωρίζουν

Αναλύοντας την παρουσία τους στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι αριθμοί τους, ξέχωρα από την εικόνα τους στο γήπεδο, αποδεικνύουν ότι ήταν ιδιαίτερα καθοριστικοί στη νίκη της Ένωσης.

Δείτε τους χώρους που κινήθηκε ο Νέναντ Κρστιτσιτς:

Σάκχοφ και Κρστιτσιτς είχαν μαζί 49 πάσες (26+23) εκ των οποίων οι 12 ήταν λάθος (3+9), ενώ ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας ήταν οι ανακτήσεις μπάλας, οι οποίες συνολικά ήταν 16 (3+13) από τις 72 της ΑΕΚ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν πολύ υψηλά και η επίδοση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος τελείωσε το ματς με 12 ανακτήσεις. Ο Σέρβος μέσος ήταν ο παίκτης της Ένωσης που είχε τις περισσότερες ανακτήσεις μπάλας από κάθε συμπαίκτη του. 

Αρκετά υψηλός αριθμός και των επαφών των δύο παικτών με τον Σάκχοφ να έχει 45 και τον Κρστιτσιτς 43. Συνολικά οι δυο τους είχαν 88 από τις 510 επαφές της ΑΕΚ, με τον Έλντερ Λόπες να έχει τις περισσότερες (63). 

Δείτε τους χώρους που κινήθηκε ο Γεβγέν Σάκχοφ: