Μπουζούκης: “Περνάω δύσκολη στιγμή” (vid)

Για τον αγωνιστικό του παραγκωνισμό και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει μια θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του μίλησε ο Γιάννης Μπουζούκης στα κανάλια Novasports. 

Για τον αγωνιστικό του παραγκωνισμό και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει μια θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιάννης Μπουζούκης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports

“Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλάζουν όλα. Όπως βρέθηκα βασικός, έτσι ήρθε και η στιγμή που πρέπει να κυνηγήσω κάτι περισσότερο. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να κυνηγήσω ότι περισσότερο μπορώ”, είπε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:  

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με έχει στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάω, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις και τις εύκολες και τις δύσκολες και θα συνεχίσω να παλεύω για να κερδίσω ότι μπορώ περισσότερο”.

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του novasports.gr όσα είπε ο Γιάννης Μπουζούκης για το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό, την αγαπημένο του Λεωφόρο, αλλά και το σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.