Τα δέκα καλύτερα θρίλερ της τελευταίας 5ετίας

Από το επετειακό φιλμ «Η Νύχτα με τις Μάσκες» με την Τζέιμι Λι Κέρτις, στο «Mandy» του Πάνου Κοσμάτου, με τον αιματοβαμμένο Νίκολας Κέιτζ και από το «Ένα Ήσυχο Μέρος» του Τζον Κρασίνσκι, με την Έμιλι Μπλαντ, στην αποκαλυπτική «Μάγισσα» του Ρόμπερτ Έγκερς και την εντυπωσιακή «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο. Είτε γιορτάζετε το Halloween, είτε όχι, συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε δέκα από τα...

Από το επετειακό φιλμ «Η Νύχτα με τις Μάσκες» με την Τζέιμι Λι Κέρτις, στο «Mandy» του Πάνου Κοσμάτου, με τον αιματοβαμμένο Νίκολας Κέιτζ και από το «Ένα Ήσυχο Μέρος» του Τζον Κρασίνσκι, με την Έμιλι Μπλαντ, στην αποκαλυπτική «Μάγισσα» του Ρόμπερτ Έγκερς και την εντυπωσιακή «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο. Είτε γιορτάζετε το Halloween, είτε όχι, συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε δέκα από τα καλύτερα θρίλερ της τελευταίας πενταετίας, που αξίζουν τη θέασή τους.

«Η Νύχτα με τις Μάσκες» (Halloween – 2018) του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν (Η.Π.Α.)

H εισπρακτική επιτυχία του 1978, αναγεννιέται για να καλύψει την ανάγκη του κοινού για επιστροφή σε διαχρονικά πρότυπα τρόμου. Η ιστορία του Μάικλ Μάγιερς, ενός ανθρώπου χωρίς ταυτότητα και χωρίς πρόσωπο, ο οποίος επιστρέφει για να συνεχίσει το έργο σφαγής, αποκτάει μια αρχετυπική διάσταση για τα δεδομένα των ταινιών τρόμου.

Η πρώτη ταινία «Halloween» που εμπνεύστηκε ο Τζον Κάρπεντερ, στάθηκε η αφορμή οι κινηματογραφικές αίθουσες να γεμίσουν με slasher movies στις επόμενες δεκαετίες και η αλληγορική διάστασή τους σε σχέση με τον «αναίτιο κακό» να γεννήσει μια ολόκληρη μυθολογία τρόμου. Σαράντα χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα δώσει συνέχεια στον μακάβριο εφιάλτη του Κάρπεντερ, με την Τζέιμι Λι Κέρτις να επιστρέφει στον κλασικό της ρόλο, για να αντιμετωπίσει τη μασκοφόρα φιγούρα που την στοιχειώνει τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.