Μπιλμπάο – Βαλένθια 1-0: Ο Ερνέστο τα έχει 400 (highlights)

Η πρώτη νίκη της σεζόν είναι γεγονός για την Μπιλμπάο. Στο ματς νούμερο 400 της καριέρας του στον πάγκο ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους παίκτες του να επικρατούν 1-0 της ακίνδυνης Βαλένθια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπλήρωσε 400 παιχνίδια στον πάγκο της Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι παρέσυραν στο πρώτο ημίχρονο την ακίνδυνη Βαλένθια και πήγαν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ μόνο με 1-0.

Μόνο γιατί ο Ινιάκι Γουίλιαμς προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να βάλει τέλος στην γκαντεμιά που τον κυνηγάει απέναντι στις νυχτερίδες καθώς δεν έχει σκοράρει απέναντί τους ποτέ.

Είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι αφού νίκησε τον Μαμαρντασβίλι (12′) ενώ ο Γεωργιανός τερματοφύλακας τον σταμάτησε εκπληκτικά σε κεφαλιά (21′).

Σκόρερ για την Μπιλμπάο μετά από ένα τρίλεπτο αφόρητης πίεσης ο Πράδος. Με το πρώτο γκολ της καριέρας του, άνοιξε το σκορ για το 1-0 (45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν προσεκτικοί αμυντικά και οι μόνοι που έδειχναν απειλητικοί επιθετικά. Η μεγαλύτερη στιγμή τους το σουτ του Νίκο Γουίλιαμς που έβγαλε εντυπωσιακά ο Μαμαρντασβίλι (82′).

Η Βαλένθια τελείωσε το ματς με μια τελική προσπάθεια. Τι να περιμένει; Τρεις ήττες στα τρία πρώτα ματς για πρώτη φορά μετά την σεζόν 16/17. Πρώτη νίκη για την Μπιλμπάο.

Μπιλμπάο: Αγκιρεθαμπάλα – Ντε Μάρκος, Βιβιαν, Γεράι, Αντάμα (79′ Λέκουε) – Πράδος (70′ Βέσγκα), Χαουρεγκιθάρ – Ι. Γουίλιαμς, Σανθέτ (70′ Ο. Γκομεθ), Τζαλό (58′ Ν. Γουίλιαμς) – Γουρουθέτα (70′ Μαρτόν)

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι – Φουλκιέ, Μοσκέρα, Τάρεγκα, Βάσκεθ (90′ Τιερί) – Γκιγιαμόν, Πεπέλου (82′ Γκέρα), Λόπεθ (82′ Τεχόν), Ριόχα – Δούρο (90′ Γκόμεθ), Ράφα Μιρ (59′ Αλμέιντα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.