Χρυσή Μπάλα 2024: Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι σε όλες τις κατηγορίες, απόντες Μέσι, Ρονάλντο!

Η σπουδαία γιορτή του ποδοσφαίρου θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου στο Παρίσι, εκεί ό,που θα βραβευθούν οι κορυφαίοι και οι κορυφαίες της χρονιάς.

Τις υποψηφιότητες για όλες τις κατηγορίες βραβεύσεων για την Χρυσή Μπάλα του 2024 ανακοίνωσε η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe με την εκδήλωση να διεξάγεται όπως και πέρσι στο Σατλέ, στο Παρίσι στις 28 Οκτωβρίου, με τους Μέσι και Ρονάλντο να απουσιάζουν από την λίστα των υποψηφίων.

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς διεκδικούν οι: Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ρούμπεν Ντίας, Φιλ Φόντεν, Φεδερίκο Βαλβέρδε, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Έρλινγκ Χάαλαντ, Νίκο Γουίλιαμς, Γκρανίτ Τζάκα, Άρτεμ Ντόβμπικ, Τόνι Κρόος, Βινίσιους, Ντάνι Όλμο, Φλόριαν Βιρτς, Μάρτιν Εντεγκααρ, Ματς Χούμελς, Ρόδρι, Χάρι Κέιν, Ντέκλαν Ράις, Βιτίνια, Κόουλ Πάλμερ, Ντάνι Καρβαχάλ, Λαμίν Γιαμάλ, Μπουκάγιο Σάκα, Χακάν Τσαλχάνογλου, Γουίλιαμ Σαλιμπά, Κιλιάν Εμπαπέ, Λαουτάρο Μαρτίνες, Αντεμόλα Λούκμαν, Τόνι Ρούντιγκερ, Αλεχάντρο Γκριμάλδο.

Οι Τσάμπι Αλόνσο, Κάρλο Αντσελότι, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, Τζανπέρο Γκασπερίνι, Πεπ Γουαρδιόλα και Λιονέλ Σκαλόνι διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς.

Υποψήφιες για το βραβείο του κορυφαίου συλλόγου της χρονιάς είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ, Τζιρόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα θα πάει σε έναν εκ των: Ντιογκό Κόστα, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Γκρέγκορ Κόμπελ, Αντρέι Λούνιν, Μάικ Μενιόν, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Ουνάι Σιμόν, Γιαν Ζόμερ, Ρόνγουεν Γουίλιαμς.

Σε ότι αφορά στο βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, υποψήφιοι είναι οι: Πάου Κουμπαρσί, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, Αρντά Γκιουλέρ, Καρίμ Κονατέ, Κόμπι Μέινου, Ζοάο Νέβες, Σαβίνιο, Ματίς Τελ, Λαμίν Γιαμάλ και Γουόρεν Ζαΐρ-Εμερί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.