ΚΟΕ: Παραμένει στην προεδρία ο Κυριάκος Γιαννόπουλος με ποσοστό 88%

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος θα παραμείνει στη θέση του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και για την επόμενη τετραετία, κάτι που σίγουρα αποτελεί δείγμα της εμπιστοσύνης που χαίρει.

Στις εκλογές της ΚΟΕ που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα, ο νυν Πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος επανεξελέγη με εντυπωσιακό τρόπο, συγκεντρώνοντας ποσοστό 88,26% επί των εγκύρων ψήφων, που συγκεκριμένα μεταφράζεται σε 158 ψήφους υπέρ του.

Για να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εκλογές του Προέδρου, συμμετείχαν 201 σωματεία, αριθμός που συνιστά ρεκόρ και ισοφαρίζει την προηγούμενη εκλογική διαδικασία που είχε διεξαχθεί διαδικτυακά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι από τα 230 σωματεία που είχαν το δικαίωμα ψήφου, τα 201 συμμετείχαν, δείχνοντας τη δραστηριότητα και την εμπλοκή των σωματείων στα θέματα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας .

Από τις ψήφους που καταμετρήθηκαν προέκυψε ότι οι έγκυρες ανήλθαν σε 179, ενώ υπήρξαν 3 άκυρες και 19 λευκές. Στην καταμέτρηση των ψήφων ο Κυριάκος Γιαννόπουλος έλαβε 158 ψήφους, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Μαθιόπουλο, ο οποίος συγκέντρωσε 21 ψήφους.

Πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, πραγματοποιήθηκε η επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΕ, όπου ο Πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν η επικύρωση ή η μη των υποψηφιοτήτων. Μετά από αυτή τη διαδικασία, οι υποψήφιοι πρόεδροι, Κυριάκος Γιαννόπουλος και Δημήτρης Μαθιόπουλος, έκαναν μια σύντομη τοποθέτηση για να εκφράσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους σχετικά με την ηγεσία της ΚΟΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.