Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0: Νίκησε τον κακό της “δαίμονα” (highlights)

Η Μαγιόρκα ήταν μία από τις έξι ομάδες που δεν είχαν νικήσει ακόμη εντός έδρας αγώνα στη La Liga αυτή τη σεζόν, αλλά τα κατάφερε απέναντι στη ρεάλ Σοσιεδάδ επικρατώντας 1-0 στο "Σον Μόις", σε ματς για την 7η αγωνστική στη La Liga.

Οι Βάσκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο γρήγορες φάσεις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Γκόμεθ που μπλόκαρε ο Ρομάν και πέντε λεπτά αργότερα με τον Μπαρενετσέα, να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μαγιόρκα από καλή θέση μέσα από την περιοχή. Μετά το πρώτο 20λεπτο, η Μαγιόρκα ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες και στο 32ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπαρενετσέα.

Ο Πρατς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Έχοντας πετύχει μόλις 4 γκολ, η ομάδα του Αρασάτε έχει φτάσει τους 8 βαθμούς, με τους Βάσκους να απογοητέυουν για άλλη μία φορά γνωρίζοντας την 4η ήττα τους σε έξι αγώνες. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη επί της Σοσιεδάδ στη La Liga, μετά από 9 αγώνες, όπου η βασκική ομάδα είχε επικρατήσει στις οκτώ από τις εννέα αυτές ανανμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των 2 νικών πέρυσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.