Handall Premier: Οι τελικοί μεταφέρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier (18:00).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, για τα όσα είχαν συμβεί στον δεύτερο τελικό της σειράς. Ο Ολυμπιακός προηγείται 2-1 στη σειρά, μετά τη νίκη του στον τρίτο τελικό, που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους, θέλουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να παλέψουν για τον τίτλο στο πέμπτο ματς της σειράς. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι ΤζαφερόπουλοςΜπέτμαν με παρατηρητές τους ΤσάκωναΑνταλή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Φρεντερίκ Μπουζόν δήλωσε: «Πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε μία δύσκολη μάχη, καθώς θα αγωνιστούμε χωρίς τους φιλάθλους μας. Είμαστε σε μία δύσκολη θέση και πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Πρέπει να “πετάξουμε” την απογοήτευσή μας και όσο πιο γρήγορα γίνεται, να πάρουμε τη νίκη και να πάμε σε 5ο τελικό τη σειρά. Τίποτα άλλο».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κοτανίδης του Ολυμπιακού τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια, μέχρι στιγμής έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, με τις έδρες να μην παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των αποτελεσμάτων. Εμείς, από τη μεριά μας, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων, δουλεύουμε μεθοδικά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του αντιπάλου, πανηγυρίζοντας έτσι ένα ακόμα πρωτάθλημα για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.