Στη Θεσσαλονίκη και φέτος το ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό καμπ ενόργανης αγοριών (video)

Σημείο συνάντησης για ανερχόμενους πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής από όλη την Ευρώπη γίνεται και φέτος η Θεσσαλονίκη και ειδικότερα η αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, όπου θα φιλοξενηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό – προπονητικό καμπ αγοριών ηλικίας 13-16 ετών, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τη European Gymnastics.

Στο φετινό ευρωπαϊκό καμπ ενόργανης αγοριών, που θα διαρκέσει από τις 21 έως και τις 28 Αυγούστου, έχουν δηλώσει συμμετοχή 26 νεαροί αθλητές και 21 προπονητές-συνοδοί από συνολικά 13 χώρες (Βέλγιο, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λιθουανία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Ελλάδα).

Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται οι ταλαντούχοι Έλληνες έφηβοι Κυριάκος-Ανέστης Κλωναρίδης και Βασίλης Περδίκης μαζί με τον προπονητή τους και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Λευτέρη Κοσμίδη, έχοντας την ευκαιρία να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις.

Στις υψηλές παρουσίες θα περιλαμβάνεται ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Ανδρών της European Gymnastics, Κροάτης Μάριο Βούκογια, ενώ στο εκπαιδευτικό καμπ θα διδάξουν εξπέρ του αθλήματος, όπως ο Βαλέρι Μπελένκι, «χρυσός» Ολυμπιονίκης του 1992 με την Ενωμένη Ομάδα των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών και δις παγκόσμιος πρωταθλητής του πλάγιου ίππου (το 1991 με την Σοβιετική Ένωση και το 1997 με τη νέα του πατρίδα, Γερμανία).

Υπεύθυνος του ευρωπαϊκού καμπ έχει οριστεί ο Βασίλης Τσολακίδης και τη γενική επίβλεψη θα έχει ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και υπεύθυνος του αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής, Αβραάμ Σαπρανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.