Πινγκ Πονγκ: Στο Feeder της Βουλγαρίας Τέρπου, Παπαδημητρίου και Τσεκούρα

Πολύ γρήγορα μετά από τα δύο μετάλλια και τη γενικά πετυχημένη παρουσία στο Βαλκανικό πρωτάθλημα του Σεράγεβο έρχεται νέα «εξόρμηση» για Ελληνίδες πρωταθλήτριες σε διοργάνωση του εξωτερικού.

Η Ελισάβετ Τέρπου, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα μετέχουν από την Πέμπτη στο World Table Tennis Feeder της Βουλγαρίας, το οποίο αρχίζει αύριο 11/09 στο Παναγκιούριστε και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 του μήνα. Το καθιερωμένο τουρνουά διεξάγεται στην εξαιρετική Arena Asarel και περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα.  

Οι τρεις διεθνείς μας θα πάρουν μέρος μόνο στο απλό και σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία μέσα από δύσκολα ματς να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση. Κυρίως η Τέρπου και η Τσεκούρα, οι οποίες δίνουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια μέσα στη νέα περίοδο, ενώ η Παπαδημητρίου πριν από το Βαλκανικό πρωτάθλημα είχε αγωνιστεί στο Feeder της Τσεχίας. Στο Σεράγεβο θυμίζουμε, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Ιωάννα Γερασιμάτου, ενώ καταγράφηκε η ιστορική διάκριση της Κατερίνας Τόλιου με την πρωτιά στο απλό γυναικών.

Στο Feeder του Παναγκιούριστε (το δεύτερο με ελληνική συμμετοχή στη σεζόν 2024-2025 μετά από εκείνο στο Όλομουτς, όπου ο Γιάννης Σγουρόπουλος πλασαρίστηκε στις θέσεις 5-8 του απλού) είναι σίγουρα εφικτό να έρθει κάποια καλή πορεία για τις αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας γυναικών. Τις αντιπάλους τους στο ταμπλό τις μαθαίνουν αύριο, οι συνολικές συμμετοχές είναι 43 σύμφωνα με την ιστοσελίδα της WTT.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.