Λεωνάκης: «Θα προτείνω τον Ολυμπιονίκη Κωνσταντίνο Θάνο για εκπρόσωπο της Πάλης στην ΕΟΕ» 

Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης με αφορμή αναληθή δημοσίευμα που αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερα λυπηρό, λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία που έλαβε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling και το World Series που διεξήχθη στην Κατερίνη, να εμπλέκουν -για άγνωστους λόγους- την ομοσπονδία μας και τον χρόνο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών της, ανάλογα με τα αποτελέσματα άλλης ομοσπονδίας και συγκεκριμένα του ΣΕΓΑΣ, σενάρια που φυσικά δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνω πως η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δεν έχει προκηρύξει ακόμα τις αρχαιρεσίες της, καθώς η αγωνιστική δραστηριότητα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η απερχόμενη διοίκηση της οποίας ηγούμαι έχει την θεσμική υποχρέωση πρωτίστως να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της. Μόλις την Κυριακή ολοκληρώθηκαν δύο πολύ μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που έλαβαν χώρα στην Κατερίνη, με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και αξίζουν στους αθλητές μας, που σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά και σε όλους όσοι δούλεψαν στη διοργάνωση πολλά συγχαρητήρια. Ακολουθεί επίσης το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειροπάλης από 1-6 Οκτωβρίου στο Λουτράκι με συμμετοχή 600 περίπου αθλητών από 34 χώρες.

Δημοσιεύματα, τα οποία δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, κατά την γνώμη μου, αυτό που καταφέρνουν είναι να «πληγώνουν» την αξιοπιστία του Μέσου .

Ηταν τιμή να εκπροσωπεί την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στην ολομέλεια της ΕΟΕ ο κ. Κωνσταντίνος Φίλης, που η προσωπικότητά του και το κύρος μόνο θετικό πρόσημο μπορούν να προσδώσουν στον ελληνικό αθλητισμό.

Η οικογένεια της Πάλης εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του αθλήματος. Η συστηματική δουλειά έχει αποδώσει άμεσα αποτελέσματα, με τους αθλητές μας να διακρίνονται σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις και την Παγκόσμια Ομοσπονδία να εμπιστεύεται απόλυτα την ΕΛΟΠ για την ανάθεση σπουδαίων διεθνών διοργανώσεων.

Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη την ερχόμενη τετραετία και πάνω σε αυτό δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου.

Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να ανακοινώσω δημόσια ότι θα προτείνω στο ΔΣ να εκπροσωπεί την ομοσπονδία μας στην επόμενη Ολομέλεια της ΕΟΕ ο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος. Η συνεισφορά του στο άθλημα της Πάλης και στον ελληνικό αθλητισμό είναι τεράστια»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.