Πινγκ Πονγκ: Τα παιδιά φωτίζουν την έναρξη της νέας σεζόν στο αναπτυξιακό τουρνουά του Ηρακλείου Αττικής

Με την καλύτερη συνθήκη, με λάμψη από παιδικά χαμόγελα, ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/09) στην Αθήνα το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την περίοδο 2024-2025.

Την αρχή κάνει το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Ηρακλείου Αττικής, το 1ο στα χρονικά, που φιλοξενεί η πόλη και 205 αγόρια και κορίτσια από 51 σωματεία όλης της χώρας ανυπομονούν να επιστρέψουν στη δράση με πολλά παιχνίδια και να διεκδικήσουν διακρίσεις βγάζοντας τη δουλειά του καλοκαιριού. Το τουρνουά διεξάγεται στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» (Ζεφύρου 21, Νέο Ηράκλειο) και το διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το τοπικό σωματείο επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΟ Ηράκλειο 2001 και τον δήμο Ηρακλείου.

Το τουρνουά έχει ήδη προβληθεί με ρεπορτάζ σε μέσα ενημέρωσης, με αφίσα, με χορηγούς, με φυλλάδια σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου κι έρχεται το gre78.tv να αυξήσει κι άλλο τη διάδοση του γεγονότος. Αρχικά, το κανάλι στο youtube του Ομίλου KOUSgroup, που είναι μεγάλος χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ετοίμασε και παρουσίασε δύο βίντεο. Ένα με παρουσία στο γυμναστήριο, πλάνα από την προετοιμασία, τις βασικές πληροφορίες για το όπεν και δηλώσεις συντελεστών της οργάνωσης, που είναι στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=jLvDLFnc_14.

Κι ένα ακόμα με τους αθλητές και τις αθλήτριες από τις υψηλές θέσεις των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης, που αγωνίζονται στο Ηράκλειο. Αυτό το βίντεο αναφέρεται στα φαβορί και το σύστημα διεξαγωγής κι εκτός από πλάνα παρουσιάζει πολλές κάρτες και φωτογραφίες. Οι ενδιαφερόμενοι το βρίσκουν στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=eRCIcqgXeDI.

Το gre78.tv γνωστοποίησε ότι θα καλύψει τους αγώνες με μία ζωντανή ροή για τις τέσσερις τελευταίες ώρες του προγράμματος κάθε ημέρας, ενώ θα βιντεοσκοπηθούν με κοντινά πλάνα οι προσπάθειες των παιδιών και θα γίνουν και συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές. Επιπλέον, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σεζόν το κανάλι δημιούργησε καταπληκτικό βίντεο παρακάμερας με πρωταγωνιστές τους αθλητές κι έδωσε το σύνθημα να βρεθούν όλοι κοντά στις διοργανώσεις https://www.youtube.com/watch?v=VzfWJr8wOmI

Επιστρέφοντας στα στοιχεία του 1ου αναπτυξιακού όπεν για φέτος σημειώνουμε ότι οι ηλικιακές κατηγορίες θα είναι οι κλασικές οκτώ και οι 205 τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 48 εφήβους, 27 νεάνιδες, 47 παίδες, 6 κορασίδες, 30 παμπαίδες, 17 παγκορασίδες, 18 μίνι παμπαίδες και 12 μίνι παγκορασίδες.

Πέρα βέβαια από την Αττική, τα σωματεία με συμμετέχοντες προέρχονται από την Πάτρα, την Τρίπολη, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη, τα Τρίκαλα, τη Βέροια, την Ορεστιάδα, τον Βόλο, την Καβάλα, τη Χίο, την Κοζάνη, την Κεφαλονιά, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και την Τήνο.

Παρόντα στη μεγάλη πλειοψηφία τους τα πρώτα ονόματα του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης και, όπως έχει καθιερωθεί, υπάρχουν φαβορί, που περνάνε απευθείας στα κυρίως ταμπλό. Με γκρουπ αρχίζουν όλες οι κατηγορίες, μόνο με ένα ενιαίο όμως, θα προχωρήσει και θα κλείσει η κατηγορία των κορασίδων λόγω της πολύ μικρής συμμετοχής.

Τα πρώτα δύο φαβορί είναι ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος και ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος στους εφήβους, η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη και η Μαύρα Κοντοπούλου στις νεάνιδες, ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης και ο Αναστάσιος Φουσέκης στους παίδες, η Chen Yudie και η Δέσποινα Δημητρίου στις κορασίδες, ο Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης και ο Μάριος Σερίδης στους παμπαίδες, η Αναστασία Μιχάλαρου και η Ελπίδα Τασιού στις παγκορασίδες, ο Παναγιώτης-Ρωμανός Μούστος και ο Μιχάλης-Γιώργος Ζαφειρόπουλος στους μίνι παμπαίδες και η Κλειώ Μαδέση και η Αργυρώ Κουτρουμπά στις μίνι παγκορασίδες.

Θα χρησιμοποιηθούν δεκαέξι τραπέζια. Το πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων. Τα ματς προοδευτικού νοκ άουτ αρχίζουν το μεσημέρι και το τελευταίο ωράριο του Σαββάτου είναι στις 19:20. Την Κυριακή, επίσης από τις 09:00, γίνονται αγώνες διαβάθμισης και οι τελικοί έχουν οριστεί για τις 17:10.

# Το κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου “Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη” θα είναι διαθέσιμο σήμερα 27/09 για προπόνηση στο διάστημα 19:00-21:00.  

# Στο γυμναστήριο λειτουργεί κυλικείο.

# Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προκήρυξε το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν, το οποίο θα γίνει στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 19 και 20/10. Τόπος διεξαγωγής το κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης, οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν από τη Δευτέρα 30 του μήνα. Η προκήρυξη στη διεύθυνση https://www.httf.gr/prokiryxi-anoichtoy-anaptyxiakoy-protathlimatos-kozani-2024/


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.