Καράσεφ: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά…»

Απογοητευμένος από την τέταρτη ήττα της Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Βασίλι Καράσεφ, ο οποίος τόνισε πως το μόνο θετικό ήταν ότι παλέψανε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Απογοητευμένος από την τέταρτη ήττα της Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Βασίλι Καράσεφ, ο οποίος τόνισε πως το μόνο θετικό ήταν ότι παλέψανε μέχρι το τέλος του αγώνα. Παράλληλα δήλωσε άγνοια για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρωσίας και μετά το Ευρωμπάσκετ.

«Ήταν κάτι σκληρό για μας. Στην άμυνα δεν πήγαμε τόσο άσχημα, αλλά στην επίθεση ήμασταν πολύ άστοχοι, ειδικά στα τρίποντα. Και ίσως αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε. Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι είναι πως παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτό μπορεί να είναι κάτι καλό για το μέλλον», τόνισε αρχικά ο Καράσεφ.

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει προπονητής της Ρωσίας και  μετά το Ευρωμπάσκετ, απάντησε: «Μη με ρωτάτε εμένα… Δεν ξέρω».

Από την πλευρά των παικτών, ο  Άντον Πονκρασόφ, είπε: «Συγχαρητήρια στη Φινλανδία. Όταν χάνεις τέτοια παιχνίδια, ο Θεός του μπάσκετ επιλέγει μια ομάδα. Ήταν μια άσχημη ήττα για μας. Δύο καλές ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και έπαιξαν καλό μπάσκετ. Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά χάσαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Μας λείπουν οι ηγέτες μας, έχουμε πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Κάποιες στιγμές χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις σπίτι με τόσες ήττες», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.