Κιριλένκο: «Να φτάσουμε μέχρι τον τίτλο»

Την επιθυμία του να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Ρωσίας στην κορυφή της Ευρώπης εξέφρασε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Την επιθυμία του να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Ρωσίας στην κορυφή της Ευρώπης εξέφρασε ο Αντρέι Κιριλένκο. Ο Ρώσος σούπερ σταρ έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά στη διοργάνωση τόνισε πως στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ  και σύγκρινε την τωρινή ομάδα με αυτή του 2007.  Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέι Κιριλένκο:
Για την έως τώρα πορεία της Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας τόνισε: 
«Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ποιο στοιχείο μας οδήγησε στις νίκες που έχουμε κάνει. Υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες και το επίπεδο του Ευρωμπάσκετ έχει ανέβει αρκετά. Μπορεί να έχουμε τους παίκτες με την μεγαλύτερη εμπειρία, οι οποίοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν την μπάλα στα κρίσιμα λεπτά και αυτό να μας βοηθάει να νικάμε».

Για τις διαφορές της εθνικής ομάδας της Ρωσίας του 2007 με την τωρινή είπε:
«Υπάρχουν πολλές διαφορές από το 2007, τότε είχαμε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.  Εκείνη η ομάδα είχε μεγάλους σε ηλικία παίκτες στο ρόστερ της και έμοιαζε να ήταν η τελευταία τους ευκαιρία να κάνουν κάτι σπουδαίο και πάλεψαν σκληρά για να το πετύχουν. Η τωρινή Ρωσία έχει πολλούς νέους παίκτες , οι οποίοι ακόμα αναπτύσσονται μπασκετικά και κερδίζουν εμπειρίες. Είναι όμως όλοι καταπληκτικοί παίκτες και μπορούν  να γίνουν ακόμη καλύτεροι».

Για τους στόχους της Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας δήλωσε:
«Είμαστε μια καθαρά αμυντική ομάδα και αυτό γράφει πάνω η επιχειρηματική μας κάρτα. Εάν θέλουμε να κερδίζουμε τα ματς αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και με αυτό τον τρόπο θα νικήσουμε και την Σλοβενία σήμερα. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τίτλο, αλλά εάν δεν τα καταφέρουμε τότε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Δεν το σκεφτόμαστε ακόμα , θα πάμε βήμα -βήμα και μόνο έτσι θα κάνουμε τα πράγματα να επιτύχουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.