Μπλατ: “Σκληρό καρύδι”

Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας, Ντέιβιντ Μπλατ χαρακτήρισε, παρά τις απουσίες της, την ελληνική ομάδα "σκληρό αντίπαλο"

Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας, Ντέιβιντ Μπλατ χαρακτήρισε, παρά τις απουσίες της, την ελληνική ομάδα “σκληρό αντίπαλο”. Ο Αμερικανός κόουτς ειπε για την αποψινή αναμέτρηση στην εφημερίδα Πράσινη: «Η Ελλάδα περνά τώρα ό,τι πέρασα εγώ τα τελευταία χρόνια. Ξαφνικά οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες δεν ήρθαν και προσπαθεί να βρει τρόπο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Το αβαντάζ για την Ελλάδα είναι ότι έχει πολλούς καλούς παίκτες και αυτοί που ήρθαν να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους ηγέτες είναι πολύ καλοί παίκτες. Τους είδα στο τουρνουά που παίξαμε στην Κύπρο. Είναι σκληρός αντίπαλος η Ελλάδα για τον οποιονδήποτε».

Αναφερόμενος στην εθνική Ρωσίας, ο Μπλατ είπε: «Θα έλεγα ότι τα πήγαμε πολύ καλά στην πρώτη φάση, όχι τέλεια. Δεν είμαστε τέλειοι, αλλά είμαστε καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Οι παίκτες που ήταν στην ομάδα της Πολωνίας είναι πιο σημαντικοί τώρα στο παιχνίδι μας. Πήγαμε καλά σε εκείνη τη διοργάνωση χωρίς Κιριλένκο και Κριάπα και τώρα που αυτοί επέστρεψαν μας έδωσαν περισσότερη εμπειρία και σίγουρα γίναμε καλύτερη ομάδα».

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι είμαστε στο επίπεδο μιας ομάδας μεταλλίου, όμως αυτό που έχουμε δείξει είναι ότι είμαστε μια ομάδα που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει κανείς και η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιοδήποτε. Επίσης, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε, όποτε ας κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι ας προσπαθήσουμε σκληρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.