Ευρωπαϊκό Κ18: Έβδομη θέση για τον Σάλτη με ατομικό ρεκόρ

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Σάλτης στα 5.000 μ. βάδην έστω κι αν χρειάστηκε να κάνει μια παραπάνω στροφή!

Ο νεαρός αθλητής τερμάτισε στην έβδομη θέση με 21.44.72, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, όμως, έκανε μία στροφή παραπάνω – ο χρόνος της οποίας αφαιρέθηκε – από λάθος των κριτών. Ο βαδιστής του Θανάση Δεληγιάννη παρότι ήξερε πότε πρέπει να τερματίσει ακολούθησε τις οδηγίες των κριτών και βάδισε επιπλέον 400 μέτρα. Οι κριτές κατάλαβαν γρήγορα το λάθος τους και ενημέρωσαν σχετικά άμεσα τον αθλητή.

“Το είχα καταλάβει και από το χρόνο στο ρολόι μου πως έπρεπε να τερματίσω, όμως, οι κριτές μου έκαναν νόημα να συνεχίσω κι έτσι συνέχισα. Ευτυχώς όλα καλά. Χαίρομαι για το ρεκόρ μου, που ήρθε μάλιστα με αρκετά δύσκολες συνθήκες”, είπε ο αθλητής από την Καρδίτσα.

Στα 5.000 μ. βάδην αγωνίστηκε και ο Νίκος Μάρτος, που ήταν 22ος με 24.35.38. Ο νεαρός αθλητής του Νίκου Κελεπούρη επηρεάστηκε αρκετά από τη ζέστη κι έτσι δεν κατάφερε να ακολουθήσει έναν γρηγορότερο ρυθμό.

“Είμαι χαρούμενος με τη συμμετοχή μου. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Χαίρομαι που έζησα αυτή τη μοναδική εμπειρία, που θα με οδηγεί και τα επόμενα χρόνια”, είπε ο αθλητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.