Στο Ζάγκρεμπ η Εθνική – Πρεμιέρα κόντρα στη Γαλλία

Το πρωί της Παρασκευής (23/8) ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών (Κ19) προκειμένου να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην πόλη της Κροατίας 24-31 Αυγούστου.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Βασιλική Τσιάρα, Ντένια Κουρέτα, Ασημίνα Κλαψιανού, Φωτεινή Τριχά, Ζωή Τζωρτζακάκη, Ασπασία Φουράκη, Νεφέλη Κοβάτσεβιτς, Αριάδνη Καραμπέτσου, Δέσποινα Δρακωτού, Ελένη Μπέτα, Νίκη Πιοβάν, Νεφέλη Κρασσά, Θεοφανία Γαλανοπούλου, Μάρω Παπαδόπουλου.

Τις συνοδεύουν, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ευτυχία Καραγιάννη, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής, η φυσικοθεραπεύτρια Ναυσικά Ατσιδάκου και ο αρχηγός αποστολής Γρηγόρης Δέδες.

Η Εθνική μας ξεκινάει τους αγώνες της στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης την Κυριακή (25/8) στις 11:30 ώρα Ελλάδας, με αντίπαλο τη Γαλλία. Θα αντιμετωπίσει ακόμα την Ουγγαρία, τη Δευτέρα 26/8 στις 11:30 και την Κροατία, την Τρίτη 27/8 στις 18:30.

Οι άλλοι τρεις Όμιλοι: Β’ Όμιλος: Ιταλία, Ολλανδία, Ισραήλ, Ισπανία. Γ’ Όμιλος: Σλοβακία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ελβετία. Δ’ ‘Όμιλος: Τουρκία, Γερμανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Μεγάλη Βρετανία.

Η Ευτυχία Καραγιάννη είχε δηλώσει σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και η ομάδα πάει στο Ζάγκρεμπ με αξιώσεις, όπως σε κάθε διοργάνωση. Υπάρχουν δυνατότητες για διάκριση, όμως δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Πάμε βήμα – βήμα. Αρχικός στόχος είναι η ομάδα μας να προκριθεί στην προημιτελική φάση κι από κει και πέρα να διεκδικήσει τη διάκριση απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο, όπως είναι η Ουγγαρία, η Ισπανία, η Ολλανδία, που συγκαταλέγονται στα φαβορί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.