Με πολύ δυνατές μονομαχίες ξεκίνησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U23 που διεξάγεται στην Αλβανία.

Δύο Ελληνες πρωταθλητές βρίσκονται στο δρόμο για το χάλκινο μετάλλιο, καθώς θα διεκδικήσουν τη διάκριση μέσω των ρεπεσάζ. 

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος στα 72κ. ελληνορωμαϊκής και ο Φώτης Μπούκης στα 82κ. θα παλέψουν την Τρίτη (22/10) με στόχο να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον μικρό τελικό. 

Ο Κολιτσόπουλος αρχικά νίκησε τον Αλέσιο (Ιταλία) και στη συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Τσκικβεντζε. Σε ένα σκληρό παιχνίδι, όπου ο Ελληνας πρωταθλητής είχε προβάδισμα στο σκορ, μία άτυχη στιγμή έδωσε την ευκαιρία στον Γεωργιανό να πάρει τη νίκη με τεχνική υπεροχή. Ο Τσκικβεντζε έφτασε έως τον τελικό και έδωσε στον Ελληνα πρωταθλητή δεύτερη ευκαιρία. 

Ο Κολιτσόπουλος θα παλέψει με τον Στόλαρτσουκ (Πολωνία) και αν κερδίσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Αλίεβ (Ανεξάρτητο Αθλητή) στο δεύτερο ρεπεσάζ. Σε περίπτωση που επικρατήσει, ο Κολιτσόπουλος θα αγωνιστεί με τον Νουρλανμπέκοβ (Κιργιστάν) για το χάλκινο μετάλλιο. 

Ο Φώτης Μπούκης είναι ο έτερος Ελληνας πρωταθλητής που θα παλέψει για την είσοδό του στα μετάλλια. Ο Μπούκης θα αντιμετωπίσει αύριο το πρωί τον Βρμπα (Τσεχία) κι αν νικήσει θα αγωνιστεί απέναντι από τον Αιγύπτιο Αμπουελάτα στο δεύτερο ρεπεσάζ. Σε περίπτωση που επικρατήσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Γερμανό Νακάεβ.