Από τη Βενεζουέλα τα νεότερα

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βαγγέλη Μάντζαρη περιμένει ο Ηλίας Ζούρος, τα οποία αναμένεται να μάθει όταν η Εθνική ομάδα φτάσει στη Βενεζουέλα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βαγγέλη Μάντζαρη περιμένει ο Ηλίας Ζούρος, τα οποία αναμένεται να μάθει όταν η Εθνική ομάδα φτάσει στη Βενεζουέλα.

Από το Καράκας, την πόλη όπου θα διεξαχθεί το Προολυμπιακό Τουρνουά- θα έρθουν τα νεότερα όσον αφορά στην κατάσταση του Έλληνα πλέι-μέικερ. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστρεμμα και πλέον όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα, η «επίσημη αγαπημένη» αναχώρησε από τη Βραζιλία και το Σάο Πάολο για το Καράκας. Εκεί θα δώσει τις «μάχες» για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με το Προολυμπιακό να ξεκινά τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και να ολοκληρώνεται στις 8 του μήνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε με τους 14 παίκτες του και εκείνο που απομένει είναι να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Μάντζαρη για την αναμέτρηση της πρεμιέρας. 

Στο μεταξύ, δέχθηκε τηλεγράφημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου -το οποίο απευθυνόταν σε όλη την ομάδα- και αφού μετέφερε τις ευχές της για «καλή επιτυχία» σε όλους τους διενείς τόνισε ότι «ευχαριστούμε πολύ την ΕΠΟ, που δείχνει πως βρίσκεται δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Από την πλευρά μας εμείς τη συγχαίρουμε για την πολύ καλή παρουσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.