Γκαρντίνι: «Μια εξαιρετική πρόκληση για μένα»

Ο Αντρέα Γκαρντίι έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας των Πειραιωτών τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους και έκανε λόγο για μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα. Είναι μία εξαιρετική πρόκληση για μένα. Είχα μία ωραία εμπειρία στο παρελθόν από την Αθήνα, με τον Ολυμπιακό, στον ευρωπαϊκό τελικό! Ήταν πριν από πολλά χρόνια, μια ιστορική στιγμή του βόλεϊ. Πάντα θα θυμάμαι αυτή την εξαιρετική στιγμή. Για αυτό πιστεύω, ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θα είμαι σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια διαφορετική χώρα με μια σπουδαία κουλτούρα και μεγάλη ιστορία και πραγματικά, είμαι περήφανος. Νομίζω, ότι θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά. Ήρθα τόσο νωρίς για να δω την κατάσταση εδώ, να συναντηθούμε όλοι μαζί με το επιτελείο, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, να μιλήσουμε για το πως μπορούμε να δουλέψουμε, να κάνουμε ένα καλό πρόγραμμα. Δεν έχουμε πολύ καιρό να προετοιμάσουμε τα πάντα, οπότε θα ήθελα να μάθω τα πάντα, ώστε να ξεκινήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Στη συνέχεια, έστειλε και το μήνυμά του, στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Είναι αξέχαστες οι αναμνήσεις που έχω από τον κόσμο μας και την υποστήριξή του. Θυμάμαι την αρένα, τότε, γεμάτη από οπαδούς, η αρένα… φλεγόταν. Λατρεύω αυτή την ατμόσφαιρα, είναι υπέροχη. Νομίζω, ότι είναι η μεγαλύτερη υποστήριξη στον κόσμο του βόλεϊ, οπότε θα ήθελα να δω τους φιλάθλους μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Να είστε μαζί μας, να μας βοηθήσετε πολύ, όπως θυμάμαι στο παρελθόν, ώστε να πάμε να κερδίσουμε τα πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.