Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη η κούρσα Medal Race των γυναικών στον κόλπο του Θερμαϊκού, με την ομάδα της Πολωνίας που είχε τερματίσει και στην 1η θέση της δεκάδας των συνολικών ιστιοδρομιών, να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Την δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Βρετανίδες αθλήτριες και την τρίτη οι Σλοβένες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη η κούρσα Medal Race των γυναικών στον κόλπο του Θερμαϊκού, με την ομάδα της Πολωνίας που είχε τερματίσει και στην 1η θέση της δεκάδας των συνολικών ιστιοδρομιών, να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Την δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Βρετανίδες αθλήτριες και την τρίτη οι Σλοβένες. 

Το ελληνικό σκάφος με τις Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου έμεινε στην 10η θέση της συνολικής κατάταξης όπως και στην συνολική κατάταξη των προηγούμενων ημερών.

Το σκάφος της Πολωνικής ομάδας οδήγησαν οι Ανιέσκα Σκριζιπούλεκ και Μρόζεκ Γκλισζίνσκα με 42 βαθμούς ποινής, ακολούθησαν οι Βρετανίδες Μιλλς και Μακ Ιντάϊρ, με 48 βαθ. ποινής και την τρίτη θέση, και χάλκινο μετάλιο οι Σλοβένες Μρακ και Μακαρόλ με 66 βαθ. ποινής.

Οι ελληνίδες Μπόζη και Κλωναρίδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης περιορίστηκαν στην 10η θέση της κατάταξης με 107 βαθμ. ποινής.