«Έξαλλος» ο Φερστάπεν για τον διαδικτυακό εκφοβισμό στη σύντροφο του (pics)

Στο πλευρό της Κέλλυ Πικέ ο Μαξ Φερστάπεν για τον διαδικτυακό εκφοβισμό που δέχεται η σύντροφος του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την τελευταία τριετία.

Σύμφωνα με ανάρτησή της Κέλλυ Πικέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφος του πιλότου της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν έχει ανέχτει πολλά τα τελευταία τρία χρόνια από χρήστες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η κόρη του Νέλσον Πικέ ανέβασε μακροσκελές κείμενο και αναφέρθηκε στον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και το μίσος που δέχεται στα social media.

«Ψέματα, φήμες, χεύτικες φωτογραφίες… Ένα σημείωμα από έμένα και μια ευγενική υπενθύμιση σε όλους. Ο διαδικτυακός κόσμος μπορεί να είναι ένα υπέροχο μέρος για διάφορους λόγους αλλά πολύ τρομακτικό όταν πεταχτούν κακές και ψεύτικες πληροφορίες. Για πάνω από τρία χρόνια, σερφάρω σε ένα πολύ περιέργο και ενοχλητικό κύμα κατηγοριών, φημών, φτιαγμένων καταστάσεων, ψευδών μαρτυριών, φωτογραφικών στιγμιότυπων οθόνης… θα το πείτε! Όλα αυτά ενώ μένουν σιωπηλοί και δεν παίζουν στα χέρια αυτών των γελοίων ισχυρισμών. Οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν ειδικά τους τελευταίος μήνες έχουν πάρει νέο επίπεδο συκοφαντικής δυσφήμισης. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε τέτοιες καταστάσεις, δεν θα έλεγα κάποια πράγματα ή δεν θα ενεργούσα με αυτόν τον τρόπο. Απέχω πολύ από το να είμαι τέλεια, αλλά περηφανεύομαι για τις αξίες μου, τα ήθη και τους τρόπους μου. Ας είμαστε ξεκάθαροι!», έγραψε η κοπέλα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Μάλιστα ο Μαξ Φερστάπεν σχολίασε τη δημοσίευση της Κέλλυ Πικέ και έγραψε: «Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αυτές οι ψευδείς κατηγορίες από ορισμένα άτομα στο Instagram και στο Tik Tok είναι τρελές και γελοίες Το μίσος δεν έχει θέση σε αυτόν τον κόσμο. Ξέρουμε τί ισχύει στην οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενου μαζί. Σε αγαπώ!».

Μαξ Φερστάπεν, σχόλιο

Ο Φερστάπεν και η Πικέ μετρούν εκατομμμύρια ακόλουθους στο Instagram, ενώ οι δύο τους γνωρίζονται από το 2016, αλλά άρχισαν να βγαίνουν ύστερα από τέσσερα χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.