Ο Χάμιλτον κατονόμασε οδηγό που δεν θα υπάκουε εντολές

Δηλώσεις από τον Λιούις Χάμιλτον, ο οδηγός της Mercedes υποστήριξε ότι ο Μαξ Φερστάπεν δεν θα υπακούε τους ανθρώπους της Red Bull για να παραχωρήσει την πρωτιά στον teammate του.

Η στρατηγική της McLaren με τον Λάντο Νόρις και τον Όσκαρ Πιάστρι στο Grand Prix της Ουγγαρίας σχολιάστηκε από τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός επτάκις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στο Βέλγιο για την επιλογή της αντίπαλης ομάδας. Θυμίζουμε ότι η McLaren έδωσε εντολή στον Νόρις να παραχωρήσει την πρωτιά στον Πιάστρι και έτσι ο Αυστραλός πανηγύρισε την παρθενική του νίκη.

Στο πλαίσιο του Grand Prix στο Βέλγιο και στην πίστα του Σπα ο Χάμιλτον υποστήριξε ότι ο Μαξ Φερστάπεν δεν θα υπάκουε τη συγκεκριμένη εντολή της Red Bull. «Δεν παίρνω εγώ τέτοιες αποφάσεις. Αν ήταν ο Μαξ για παράδειγμα στη θέση του Νόρις δεν θα άφηνε τον teammate του να περάσει. Όμως δεν αποφασίζω εγώ. Εάν ήμουν εγώ σε αυτή τη θέση, θα έκανα αυτό που μου ζητούσε η ομάδα. Οι αγώνες δεν είναι για έναν οδηγό. Υπάρχουν 2.000 άνθρωποι που οι οδηγοί εκπροσωπούν και δουλεύουν μαζί τους», είπε ο οδηγός της Mercedes.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.