Ο Σαρλ Λεκλέρ αποκάλυψε πως δεν περίμενε να βρεθεί στο βάθρο, στο Grand Prix της Ολλανδίας.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari τόνισε πως χάρηκε για τη δουλειά που έκαναν όλοι στην ομάδα του, ώστε να έρθει η τρίτη θέση στον συγκεκριμένο αγώνα. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η στρατηγική που ακολούθησε η ομάδα του στο συγκεκριμένο αγώνα, απέδωσε καρπούς.

Αρχικά, ο Λεκλέρ δήλωσε: «Είμαι πραγματικά έκπληκτος. Δεν είμαι συνήθως χαρούμενος με μία 3η θέση όμως με το σημερινό αγώνα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που κάναμε. Από την Παρασκευή δυσκολευόμασταν και ήταν ένα πολύ δύσκολο τριήμερο για την ομάδα. Στον αγώνα βρήκαμε έναν καλύτερο ρυθμό, εκτελέσαμε και μια τέλεια στρατηγική με το undercut στους αντιπάλους μας και τους κρατήσαμε πίσω. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας και είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ξεκινάω το δεύτερο μισό της σεζόν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Γνώριζα πως είχα μια πολύ καλή ευκαιρία στην εκκίνηση να κάνω προσπέρασμα. Δεν ήξερα όμως πως αργότερα θα είχα ρυθμό να τον κρατήσω πίσω μου. Ήξερα πως ο πρώτος γύρος ήταν σημαντικός για να κερδίσουμε θέσεις. Όλα πήγαν καλά, έκανα το προσπέρασμα, όμως δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα ήμουν στο βάθρο σήμερα μετά από το δύσκολο τριήμερο που είχαμε ως ομάδα».