Λεκλέρ: «Η McLaren παραμένει φαβορί – Κάναμε ένα βήμα εμπρός»

Χαρούμενος για τη νίκη του στη Μόντσα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σαρλ Λεκλέρ, υποστηρίζοντας πως η McLaren παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1.

«Πίστευα ότι η πρώτη νίκη εδώ θα ήταν μοναδική σε συναισθήματα και αν κέρδιζα και δεύτερη φορά στην Μόντσα δεν θα ήταν τόσο ιδιαίτερη. Θεέ μου, ένιωθα στους τελευταίους γύρους όπως το 2019, όταν κέρδισα για πρώτη φορά στην Ιταλία. Το Μονακό και η Μόντσα είναι οι δύο αγώνες που θέλω να κερδίζω κάθε χρόνο. Προφανώς θέλω να κερδίζω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και να κατακτήσω τον τίτλο όσο γίνεται πιο σύντομα.

Οι τιφόζι είναι απίστευτοι. Mamma mia!Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια, γιατί το πακέτο αναβαθμίσεων που φέραμε απέδωσε πολύ καλά σε μία πίστα όπως η Μόντσα. Αμφιβάλλω αν θα συνεχίσει να ισχύει αυτό. Πιστεύω ότι η McLaren είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως αναμφίβολα κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Το Μπακού είναι ένα σιρκουί που μου αρέσει και στο οποίο είμαι ανταγωνιστικός. Ποιος ξέρει, ίσως πετύχουμε κάτι εξαιρετικό και εκεί», δήλωσε ο Μονεγάσκος πιλότος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.