Ferrari: Ανυπομονεί για του χρόνου ο Χάμιλτον

Ο Λιουίς Χάμιλτον δεν έκρυψε πως περιμένει πως και πώς να συνεχίσει την καριέρα του στη Ferrari τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βρετανός πιλότος αναφέρθηκε στη νίκη της ιταλικής ομάδας στη Μόντσα και υποστήριξε πως θα ήθελε να ζήσει και αυτός στο μέλλον παρόμοιες στιγμές.

Αρχικά, ο Βρετανός πιλότος δήλωσε στο «Sky Sport»: «Το να βλέπεις τη Ferrari να κερδίζει σήμερα ήταν φανταστικό. Πρέπει να ήταν συναρπαστικό και για τον Σαρλ. Τι πίστα για να θριαμβεύεις! Ήδη από την παρέλαση των οδηγών είδα τους φίλους της Ferrari να με κοιτάζουν διαφορετικά για πρώτη φορά, να συνδέονται μαζί μου. Ήταν ντυμένοι στα κόκκινα, αλλά ήδη το ένιωθα διαφορετικό. Είναι μια ενδιαφέρουσα μετάβαση, και πιστεύω ότι θα είναι κάτι αληθινά εκπληκτικό αυτό που θα συμβεί του χρόνου».

Και συμπλήρωσε για την παρουσία του στον συγκεκριμένο αγώνα: «Πιστεύω ότι η McLaren είχε την ταχύτητα, αλλά πίεσε υπερβολικά. Έκαναν πολλούς γρήγορους γύρους στην αρχή και σκότωσαν τα ελαστικά. Νομίζω ότι είχαν ήδη προγραμματίσει να κάνουν δύο πιτ-στοπς, και αυτός ήταν ο λόφος που πίεζαν. Αν είχαν κάνει ένα βήμα πίσω και συνέχιζαν για περισσότερους γύρους, θα μπορούσαν αναμφίβολα να είχαν κάνει μόνο ένα πιτ-στοπ. Είχαν την πληροφόρηση για τους χρόνους των γυρολογίων της. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να αντέξουν τα ελαστικά με αυτόν το ρυθμό. Ο Σαρλ έκανε φανταστική δουλειά, οπότε συγχαρητήρια σε εκείνον».

Τέλος, ο Χάμιλτον τόνισε για την απόδοση της McLaren: «Δεν είχαμε την ταχύτητα, σήμερα, να διεκδικήσουμε περισσότερα. Οι McLaren και οι Ferrari ήταν δυνατές. Ήμουν σε θέση να μείνω κοντά στον Κάρλος Σάινθ, αλλά δεν κατάφερα να επεκτείνω το πρώτο μου stint όπως εκείνος. Αν είχαμε εκκινήσει μπροστά του ίσως να τον είχαμε κρατήσει πίσω. Στο τέλος, όμως, σήμερα χρειαζόμασταν ένα καλύτερα ισορροπημένο αυτοκίνητο για να πετύχουμε περισσότερα. Είναι κρίμα που φεύγουμε από ένα τριήμερο που δείχναμε τόσο δυνατοί, χωρίς να έχουμε καταφέρει να πετύχουμε περισσότερα. Κάναμε μεγάλη αίσθηση στις ελεύθερες δοκιμές και στις κατατακτήριες, αλλά στον αγώνα δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ίδιο. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές, και οι επόμενοι αγώνες θα έχουν ενδιαφέρον. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε να έχουμε πιο δυνατό αγώνα στο Μπακού σε δύο εβδομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.