Πιάστρι: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη βελτίωση»

Ο Όσκαρ Πιάστρι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελευταίου σταθμού του παγκοσμίου πρωταθλήματος αναφέρθηκε στην προσπέρασή του στον Σαρλ Λεκλέρ και μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα του για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Πιάστρι δήλωσε: «Προσπάθησα στην αρχή του αγώνα να πάρω την πρωτοπορία αλλά όταν έχασα το DRS απλά δεν είχα ρυθμό. Μετά το pit-stop είδα πως ήμουν πολύ κοντά και κατάλαβα πως είχα περισσότερη πρόσφυση από τον Λεκλέρ. Έπρεπε να τον περάσω, διότι αν δεν το έκανα εκείνη τη στιγμή, δε θα το έκανα ποτέ. Ήταν μια μεγάλη βουτιά αλλά κατάφερα να την ολοκληρώσω και κατάφερα να κρατηθώ στη «ζωή» για τους επόμενους 35 γύρους. Οι δύο τελευταίοι γύροι όταν βγήκε από το DRS ήταν χαλαρωτικοί, κι ας μην υπάρχει χαλαρός γύρος στο Μπακού. Δούλεψα σκληρά και ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια για την ομάδα του: «Με δεδομένο το πού ήμασταν στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, από κυριολεκτικά τελευταίοι τώρα είμαστε στην κορυφή του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πολλά μπράβο στην ομάδα για το πώς κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση στους 18 μήνες που είμαι στην ομάδα, για τη βελτίωση του μονοθεσίου και τη βοήθεια που μου έδωσε για να βελτιωθώ κι εγώ. Πριν από 12 μήνες δε θα μπορούσα να πάρω ένα αποτέλεσμα σαν και αυτό. Ανυπομονώ να δω τι με περιμένει στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.